FOLLOW US: facebook twitter

“Ήλιδα Νέα Εποχή”: Συνεχίζουν μαζί Γ. Λυμπέρης και Ε. Τσαγρή – Κότσιφα!

Ημερομηνία: 14-08-2023 | Συντάκτης:

Το κοινό όραμα, η αγάπη για τον τόπο, η διάθεση για προσφορά ακόμη και όταν οι συνθήκες είναι δύσκολες, είναι τα στοιχεία εκείνα που παραμένουν σταθερά στην μακρά συμπόρευση του Γιάννη Λυμπέρη με την Ελένη Τσαγρή-Κότσιφα.
Η συμπόρευση συνεχίζεται και στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, με την Ελένη Τσαγρή να δηλώνει και πάλι παρούσα, για να συνεχιστεί και να γίνει πράξη ο σχεδιασμός της δημοτικής αρχής, που μπορεί να ανακόπηκε κατά το χρονικό διάστημα της πανδημίας, συνεχίζεται όμως με αμείωτη ένταση.
«Με τον Γιάννη Λυμπέρη υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης, είναι ο Δήμαρχος που έχει να παρουσιάσει σημαντικότατο έργο και είμαι βέβαιη ότι θα παρουσιάσει ακόμη μεγαλύτερο, με εμάς συνοδοιπόρους στο πλευρό του. Θα εργαστούμε σκληρά για το καλό του τόπου μας» σημείωσε η Ελένη.
«Αισθάνομαι τυχερός που έχω δίπλα μου ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο και έχουν διάθεση να εργαστούν και να προσφέρουν. Η Ελένη παραμένει ενεργός πολίτης, κοντά στην παράταξη και η εμπιστοσύνη της μου δίνει δύναμη» ανέφερε ο κ. Λυμπέρης.
Η Ελένη Τσαγρή-Κότσιφα είναι πτυχιούχος ΑΤΕΙ Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας και εργάζεται ως διοικητική υπάλληλος στο Νοσοκομείο “Μεταξά”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot