FOLLOW US: facebook twitter

“ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”: Νέες υποψηφιότητες με τον Γιάννη Λυμπέρη

Ημερομηνία: 17-08-2023 | Συντάκτης:

Αργύρης Κουτρουμπής

Ξανά μαζί, συμπορεύονται στον κοινό αγώνα για τον Δήμο Ήλιδας ο Γιάννης Λυμπέρης με τον Αργύρη Κουτρουμπή.

Ο επιχειρηματίας Αργύρης Κουτρουμπής βρίσκεται και σε αυτές τις εκλογές στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’.

Από την πλευρά του ο Αργύρης Κουτρουμπής, δήλωσε: «Είμαι και πάλι μαζί με τον Γιάννη Λυμπέρη και με όσες δυνάμεις έχω θα στηρίξω και αυτή την προσπάθεια που κάνουμε στον δήμο μας, για να την ευημερία των παιδιών μας, για να κρατηθούν βιώσιμες οι επιχειρήσεις μας, για να πορευτούμε στον δρόμο της ανάπτυξης την νέα εποχή και να γίνουμε ακόμη πιο ισχυροί».

Γιάννης Ντούκας

Με την ορμή της νιότης και την ανάγκη συμμετοχής στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, ο Γιάννης Ντούκας αν και μόλις 21 ετών,αντί να ασκεί κριτική εκ του ασφαλούς, αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά και θέτει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη με την παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

Ο Γιάννης είναι φοιτητής στην Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και ανήκει στις περιπτώσεις των νέων που μετά το πέρας των σπουδών του θέλει να επιστρέψει και να ζήσει στον τόπο που μεγάλωσε και αγαπά.

Μάριος Μάσσαλας

Σταθερά στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη βρίσκονται άνθρωποι που αναγνωρίζουν το μεγάλο έργο του και τον εμπιστεύονται, άνθρωποι που η ενασχόλησή τους με τα κοινά έχει γνώμονα την προσφορά στον τόπο.

Ο εκπαιδευτικός Μάριος Μάσσαλας συμμετέχει και πάλι στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Παναγιώτης  Κουρέλας

Παρόντες δηλώνουν όλο και περισσότεροι νέοι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου και συμπορεύονται με την παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

Ο Παναγιώτης Κουρέλας είναι ένας νέος άνθρωπος, μάγειρας στο επάγγελμα που ασχολείται ενεργά και με τον αγροτικό τομέα, παντρεμένος με την Ιωάννα Μάντη με την οποία περιμένουν το πρώτο τους παιδί, αποφάσισε ότι στις προσεχείς εκλογές πρέπει να ασχοληθεί ενεργά και να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Νίκος Κόλλιας- Τ.Κ. Περιστερίου

Πιο ενισχυμένο και πιο δυνατό το ψηφοδέλτιο της παράταξης του Γιάννη Λυμπέρη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» στην Τοπική Κοινότητα του Περιστερίου, μετά και την προσθήκη του Νικόλαου Κόλλια, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον κ. Λυμπέρη και κατέρχεται ως υποψήφιος στο χωριό του.

Ο  κ. Κόλλιας, αποδέχτηκε την πρόταση του Δημάρχου, λέγοντας ότι  οι άνθρωποι όπως ο ίδιος που ζουν και εργάζονται στο χωριό πρέπει να ενεργοποιηθούν, να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, να αλλάξουν την μοίρα του τόπου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot