FOLLOW US: facebook twitter

‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’: Συμπορεύονται με την παράταξη του Γ. Λυμπέρη – Νέοι υποψήφιοι

Ημερομηνία: 21-08-2023 | Συντάκτης:

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023


Σαραντία Κολυβά

Νέα υποψηφιότητα για τον δήμο Ήλιδας και την παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’,  η επικεφαλής της βιομηχανία ειδικών οχημάτων ‘Special Cars Koliva’ Σαραντία Κολυβά .

Η Σαραντία Κολυβά είναι πτυχιούχος Μαιευτικής του ΑΤΕΙ Αθηνών και έχει εργαστεί στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας. Είναι επικεφαλής της βιομηχανία ειδικών οχημάτων ‘Special CarsKoliva’, παντρεμένη με τον Αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού Νίκο Καλδίρη και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

«Η συστράτευσή μου με την παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη αποτελεί μονόδρομο για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει ο υποψήφιος δήμαρχος και το επιτελείο του τόνισε μεταξύ άλλων η Ντία Κολυβά.

Γιάννης Αναστόπουλος

Ο Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, πρώην συνδικαλιστής αντιπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ Γιάννης Αναστόπουλος, γνωρίζουν όσο λίγοι την καθημερινότητα και τις ανάγκες του πολίτη. Στην μακρά διαδρομή του στην Ελληνική Αστυνομία έχει κληθεί να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις. Μεθοδικός και ψύχραιμος, προσεγγίζει με τον τρόπο που απαιτείται το κάθε συμβάν και αυτό του το πλεονέκτημα σκοπεύει να αξιοποιήσει στο έπακρο και στην ενασχόλησή του με τα κοινά.

Όπως ο ιδιος τόνισε «Η επανεκλογή του  Γιάννη Λυμπέρη θα δώσει την ευκαιρία στον δήμο μας να κάνει ακόμη περισσότερα επιτυχημένα βήματα» δήλωσε ο Γιάννης Αναστόπουλος, ο οποίος θέτει υποψηφιότητα με την παράταξη ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’.

 Ευγενία Ρούτση-Καυκοπούλου

Κοντά στο συνάνθρωπο, δίπλα στον κάθε πολίτη και τον πάσχοντα, με προσφορά ετών μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», η Ευγενία Ρούτση-Καυκοπούλου δέχτηκε την πρόταση του Γιάννη Λυμπέρη και κατέρχεται ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις προσεχείς εκλογές του Οκτωβρίου με την παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

Η Ευγενία, σύζυγος του Χρήστου Ρούτση και μητέρα τεσσάρων παιδιών, δημοτική υπάλληλος στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» στον δήμο Ήλιδας, βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τον πολίτη, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην υλοποίηση των κοινωνικών προγραμμάτων για την βελτίωση της καθημερινότητας των ευπαθών πολιτών.

Βαρβάρα Μπαντούνα

Η Βαρβάρα Μπαντούνα,  πτυχιούχος του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών που εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος, θα είναι υποψήφια με τον Γιάννη Λυμπέρη στις εκλογές του Οκτωβρίου.

«Θέλουμε να είμαστε συνδιαμορφωτές τόνισε-  και όχι απλοί θεατές των όσων συμβαίνουν γύρω μας. Η δική μου συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Λυμπέρη είναι συνειδητή επιλογή, που έχει ως γνώμονα την πρόοδο του τόπου μας. Μπορούμε να κρίνουμε και να συγκρίνουμε και θεωρώ ότι και οι συμπολίτες μου θα πράξουν το σωστό σε αυτές τις εκλογές, δίνοντας την δυνατότητα στον Γιάννη Λυμπέρη και την παράταξη ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’ να συνεχίσουν το μεγάλο έργο στον δήμο μας.»

Απόστολος Φλεβοτόμος

Ο ελεύθερος επαγγελματίας Απόστολος Φλεβοτόμος συμπορεύεται και πάλι με τον Γιάννη Λυμπέρη ως υποψήφιος με την παράταξη ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’.

 «Συμπορευόμαστε  με τον Γιάννη Λυμπέρη στον κοινό αγώνα και ενώνουμε για ακόμη μία φορά τις δυνάμεις μας για να διασφαλίσουμε την συνέχιση του μεγάλου έργου στον δήμο μας, για να προχωρήσουμε μπροστά και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις, για ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό δήμο, δίπλα στον πολίτη για τον κάθε πολίτη ξεχωριστά. Με τιμά να βρίσκομαι δίπλα σε έναν άνθρωπο, σε έναν Δήμαρχο που ξέρει όσο λίγοι να αγωνίζεται, να διεκδικεί, να πετυχαίνει…» ανέφερε ο κ. Φλεβοτόμος

Υποψήφιος στην Τ.Κ. Δάφνης ο Νίκος Πατσός

Ο ιδιωτικός υπάλληλος Νίκος Πατσός έδωσε τα χέρια με τον Γιάννη Λυμπέρη και ενισχύει με την παρουσία του το ψηφοδέλτιο της παράταξης στην Τοπική Κοινότητα της Δάφνης.

«Για εμένα προτεραιότητα έχει η καθημερινότητα, να δίνουμε άμεσα λύσεις, να δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα στα χωριά μας και να τα κάνουμε και πάλι ζωντανά. Με τον Γιάννη Λυμπέρη μπορούμε να το επιτύχουμε αυτό και πορευόμαστε μαζί για το νικηφόρο αποτέλεσμα», υπογράμμισε ο Νίκος Πατσός.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot