FOLLOW US: facebook twitter

“Ήλιδα Νέα Εποχή”: Και ο Κ. Παναγόπουλος θέτει υποψηφιότητα με τον Γ. Λυμπέρη

Ημερομηνία: 14-08-2023 | Συντάκτης:

Διευρύνεται η αποδοχή του Γιάννη Λυμπέρη σε όλες τις κοινότητες του δήμου Ήλιδας και διαρκώς δημότες σπεύδουν όχι απλώς να δηλώσουν την στήριξή τους, αλλά συμμετέχουν ενεργά ως υποψήφιοι στον συνδυασμό του ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’.

Μαζί του, ως υποψήφιος στην Τοπική Κοινότητα Περιστερίου κατεβαίνει και ο αγρότης Κώστας Παναγόπουλος, ο οποίος δίνει το παρών σε αυτές τις εκλογές με γνώμονα το καλό του χωριού του αλλά και του δήμου γενικότερα.

Άνθρωπος του μόχθου, που επέλεξε να ζήσει και να εργαστεί στον τόπο του, γνωρίζει τα προβλήματα από κοντά και με διάθεση να προσφέρει αποδέχτηκε την πρόταση του Γιάννη Λυμπέρη.

«Ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας και συμπορευόμαστε στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη, για να εργαστούμε μαζί του να βελτιώσουμε τα χωριά μας και να μπορέσουμε να κρατήσουμε κοντά μας τις νεότερες γενιές. Ελπίζω ότι θα έχουμε έναν όμορφο αγώνα και θα είμαστε οι νικητές των εκλογών» δήλωσε ο Κώστας Παναγόπουλος.

Στο σχεδιασμό που έχει για τα χωριά και στις προκλήσεις της νέας εποχής, αναφέρθηκε ο Γιάννης Λυμπέρης, ο οποίος καλωσόρισε τον Κώστα Παναγόπουλο στο ψηφοδέλτιο, εκφράζοντας την εκτίμησή του στο πρόσωπό του και του ευχήθηκε καλό αγώνα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot