FOLLOW US: facebook twitter

Ηλίας Φωτόπουλος: «Να εκπληρώσουμε τους στόχους μας»

Ημερομηνία: 22-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού θα πορευτεί με τον Ηλία Φωτόπουλο στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Ο Βαρδαίος τεχνικός αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να διατηρήσει την ομάδα στην κατηγορία, αλλά έχει τις γνώσεις και την εμπειρία να το καταφέρει, έχοντας θητέψει αρκετά χρόνια και με επιτυχία στον πάγκο του ΠΑΟ Βάρδας, στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ο Ηλίας Φωτόπουλος, που έκανε χθες την πρώτη προπόνηση, σε δηλώσεις του στην «Πρωινή», τόνισε πως ανέλαβε ένα οργανωμένο σύλλογο: «Ευχαριστώ της Διοίκηση της Νίκης για την τιμή που μου έκανε να αναλάβω την τεχνική ηγεσία. Είναι ένα πολύ καλό και οργανωμένο σωματείο. Με πολλή διάθεση, πίστη και πολλή δουλειά, να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας». Ο Ηλίας Φωτόπουλος θα κάνει ντεμπούτο στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, για το οποίο δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Σωτηρόπουλος, Κυριάζος, αλλά επιστρέφει από τιμωρία ο Αρμάντο Λούζι.

Αναφορικά με τη μεταγραφική ενίσχυση, η Νίκη βρίσκεται σε αναζήτηση ενός-δύο παικτών, που όμως δεν θα συμπληρώνουν απλά το ρόστερ, αλλά θα μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα ενισχυθούν οι «μπλε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος