FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Βαρθολομιού: Ξανά στις επάλξεις με μπροστάρη τον Γεωργιόπουλο

Ημερομηνία: 09-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού βγαίνει από το αδιέξοδο, έχοντας στο τιμόνι της διοίκησης τον επί τρία συνεχόμενα χρόνια πρόεδρο, Βαγγέλη Γεωργιόπουλο. Το βράδυ της Τρίτης τα μέλη της Διοίκησης που είχαν εκλεγεί από πέρυσι, με πρόεδρο τον Βαγγέλη Γεωργιόπουλο, αντιπρόεδρο τον Μάκη Βλασσόπουλο και γενικό αρχηγό τον Δημήτρη Φερέτο, αποφάσισαν να συνεχίσουν για άλλη μια χρονιά στα διοικητικά του συλλόγου.

Στο Δ.Σ. είναι ακόμα οι εξής:

Β΄ Γενικός Αρχηγός ο Δημήτρης Φουρνομύτης, Γενικός Γραμματέας ο Γιώργος Κοκκίνης, Υπεύθυνος γηπέδου ο Σάκης Μανιανής, Υπεύθυνος επικοινωνίας ο Χρήστος Θεοδωρόπουλος και Έφορος υλικού ο Δημήτρης Στήθος. Ενώ υπάρχουν άλλα 15 περίπου μέλη που θα ενισχύσουν την ομάδα στο νέο της αυτό ξεκίνημα. Ο Ηλειακός θα συμμετάσχει κανονικά στην Α΄ Κατηγορία με στόχο την παραμονή. Μπορεί να έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, ωστόσο η Διοίκηση είναι αποφασισμένη να κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε ο Ηλειακός να είναι ανταγωνιστικός.

Ο Βαγγέλης Γεωργιόπουλος δήλωσε στην «Πρωινή»:

«Ξεκινάμε από το μηδέν και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μπορεί ο χρόνος να μας πιέζει, αλλά δεν θα αφήσουμε την ομάδα στην τύχη της.

Άλλωστε, έχουμε δείξει πως μπορούμε και φτιάχνουμε σοβαρές και ποιοτικές ομάδες τα χρόνια αυτά που ηγούμαι του Ηλειακού. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, για να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας».

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Πέμπτη.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot