FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Βαρθολομιού: Φιλικό με Θύελλα-Μεγάλος χορηγός το café Cup

Ημερομηνία: 20-10-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού δίνει την προσεχή Κυριακή άλλο ένα δυνατό φιλικό, με αντίπαλο την ενισχυμένη φέτος Θύελλα Καταραχίου, στις 4.30μ.μ., στο γήπεδο Βαρθολομιού. Η ομάδα του Τάκη Δρακόπουλου βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι όπως έχει δείξει στα τελευταία φιλικά και όσο πλησιάζουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος ευελπιστεί να φτάσει στα επίπεδα ετοιμότητας που απαιτούνται.

Στα αγωνιστικά, ενσωματώθηκε και ο ακραίος αμυντικός Παναγιώτης Γιούλης, ο οποίος ήταν εκτός Ηλείας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ο Ηλειακός θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο αμυντικά. Αναφορικά με την άμυνα, ο Καμερουνέζος Ατανγκανά δεν γίνεται να αποκτηθεί τελικά, καθώς προέκυψε πρόβλημα με τα έγγραφά του και ο Ηλειακός έχει στρέψει το ενδιαφέρον του σε άλλον ξένο αμυντικό, ο οποίος δοκιμάστηκε στο φιλικό με την Θύελλα Αμπελοκήπων και αναμένεται να αποκτηθεί τις επόμενες μέρες.

Μεγάλος χορηγός το “Cup”

Στο θέμα της οικονομικής στήριξης της ομάδας, νέος μεγάλος χορηγός είναι το café-bar “Cup” στο Βαρθολομιό, ιδιοκτησίας του Δημήτρη Ασβεστά. Η επιχείρηση εστίασης “Cup” μπήκε χορηγός στην μπλε εμφάνιση του Ηλειακού, με τους διοικούντες τον Ηλειακό, Βαγγέλη Γεωργιόπουλο, Μάκη Βλασσόπουλο να παρουσιάζουν το βράδυ της Τρίτης τον νέο μεγάλο χορηγό της φανέλας, Δημήτρη Ασβεστά, στον χώρο του φιλόξενου και ευάρεστου “Cup” στο Βαρθολομιό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος