FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Βαρθολομιού-Αστέρας Αμαλιάδας 1-0: Σπουδαία νίκη-πρόκριση ο Ηλειακός

Ημερομηνία: 23-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ηλειακός, μέσα σε λίγες μέρες, μετά το πρωτάθλημα νίκησε και για το Κύπελλο τον Αστέρα, χθες, με 1-0 στο γήπεδο Βαρθολομιού και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά, όπου θα κοντραριστεί εντός έδρας με το νικητή Δόξα Ν.Μ.-Ξενοφών. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 25΄ ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, ενώ στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 80΄ ο σκόρερ του Ηλειακού είχε και δοκάρι.

Ο Αστέρας έπαιξε με τερματοφύλακα τον  Γαλανόπουλο, που αποκτήθηκε  από τον Εθνικό Γερακίου στη θέση του αποχωρήσαντος Κώστα Σταθόπουλου, ενώ είχε πολλές και σημαντικές απουσίες, όπως του Ζωγόπουλου που κλήθηκε στις τάξεις του Ε.Σ., του Γαλάνη που αποχώρησε και αυτός, του Γιαννόπουλου, του Καραγιάννη και του Ζαφειρόπουλου!

Ηλειακός Β.: Βύτανος, Χατζηγιάννης, Κουλούρης (48΄ Καψής), Ράπτης, Μαργαρώνης Α., Τσουκαλάς Δ., Κότσιφας, Τσιράκης (85΄ Ντούγκας), Παπαδόπουλος Α. (90΄ Λυμπέρης), Σίμα (70΄ Ραυτόπουλος), Τσουκαλάς Π..

Αστέρας: Γαλανόπουλος, Χριστόπουλος, Ντάβαρης Ι., Σιούλας, Παρμάκης (52΄ Βασιλακόπουλος), Καρακίτσος, Σάκκος (60΄ Κοτσομύτης), Χριστοδουλόπουλος (52΄ Λιαρόπουλος), Ντάβαρης Δ., Μουρούτης, Περιβολιώτης (55΄ Ραμπαβίλας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος