FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Λεχαινών-Ξενοφών 0-3: Βίοι αντίθετοι…

Ημερομηνία: 01-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85645″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Ξενοφών πέρασε νικηφόρα από τα Λεχαινά με 0-3, συνεχίζει να κυνηγά τη μείωση της διαφοράς από τον πρωτοπόρο Ενιπέα ενόψει των πλέι-οφ, ενώ ο Ηλειακός διάγει ακριβώς αντίθετη πορεία. Η ιστορική ομάδα των Λεχαινών αυτή τη στιγμή υποβιβάζεται απευθείας, αφού Προοδευτική και Μακρίσια που ισοβαθμούν είναι στο +7 (πρέπει να είναι μέχρι 6 βαθμούς η διαφορά του 10ου με τον 13ο για να γίνουν πλέι-άουτ)  και βάσει προγράμματος, δύσκολα θα αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Οι «γαλάζιοι», που αδικούνται από τη βαθμολογική τους θέση με βάση τις εμφανίσεις τους,  έχουν να παίξουν στο Λαντζόι με τον Ενιπέα και εντός με τη Δόξα.

Ο Ηλειακός είχε την πρώτη ευκαιρία για γκολ στο 6΄ όταν ο Ράλλης πλάσαρε πάνω στον Κουτρουμπή. Στο 18΄ έγινε το 0-1 με ωραίο πλασέ του Μπακατσέλου έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στο 26΄ ο Μπουτσικάκης σούταρε πάνω στον Σερέτη και στο 43΄ ο Κράγκαρης δοκίμασε ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ που πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο β΄ μέρος και συγκεκριμένα στο 54΄ ο Ράλλης από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε στόχο και στο 58΄ η κεφαλιά του Μπουτσικάκη πέρασε λίγο άουτ. Στο 60΄ έγινε το 0-2 με ένα υπέροχο γυριστό του Κωνσταντόπουλου και στο 90΄ ο Μούτσος με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Ηλειακός: Σερέτης, Στριγάς (72’ Κασσιανός), Χριστοφοράτος, Β. Κόστα, Μουσερής, Γκίνης, Κράγκαρης (90′ Αλεξανδρόπουλος), Κωστόπουλος, Ράλλης (56′ Λεντιόν), Μπουρούκης, Κουρλός (68′ Σαραντούλιας).

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Πλατανίτης, Αναμουρλίδης, Κολόκας, Μιλοσέσκι (50′ λ.τρ. Χαραλαμπόπουλος), Κωνσταντόπουλος (70′ Ηλιόπουλος), Μπουτσικάκης (53′ Παναγόπουλος), Δημάκης, Μούτσος, Μπακατσέλος (58′ Τ. Κουτσογιαννάκης).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot