FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Λεχαινών: Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση

Ημερομηνία: 07-07-2024 | Συντάκτης:

Ο Ηλειακός πραγματοποίησε άλλες τρεις πολύ καλές μεταγραφές. Απέκτησε τον 25χρονο  αμυντικό μέσο, Γιάννη Κασσιανό, που αναδείχτηκε στη Νίκη Τραγανού, στην οποία έπαιξε αρκετά χρόνια και την περασμένη σεζόν ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Αστέρα.

Τον 18χρονο επίσης μεσοαμυντικό Νίκο Μαργαρίτη, που έπαιζε στον Αίαντα τα τελευταία χρόνια. Ένας ταλαντούχος παίκτης, από τους Ηλείους που έχουν ξεχωρίσει στην ηλικία του. Τέλος, ανακοίνωσε και την απόκτηση του πολύπειρου γκολκίπερ Κώστα Κουτρουμπή, που ήταν 8 χρόνια στον Ξενοφώντα, με τον οποίο είχε διακρίσεις και ανήκει στους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ηλεία. Έτσι οι “γαλάζιοι καβαλάρηδες”  έφτασαν τις έξι μεταγραφές μετά τους Χατζηαράπη, Κατσίνα και Μουτσάι. Κι έπονται κι άλλες κι ακόμα πιο ηχηρές…

Η ανακοίνωση για Κασσιανό: «Μεταγραφών συνέχεια. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την απόκτηση του Γιάννη Κασσιανού. Γιάννη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ηλειακού Λεχαινών. Σου ευχόμαστε καλό καλοκαίρι, να είσαι δυνατός και υγιής και να προσφέρεις”.

Η ανακοίνωση για Μαργαρίτη: «Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση καθώς αποκτήθηκε ο Νίκος Μαργαρίτης (Puyol). Νίκο, σε καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας. Να έχεις πάντα υγεία, να είσαι δυνατός και να προσφέρεις τα αναμενόμενα. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού».

H ανακοίνωση για Κουτρουμπή: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κουτρουμπή.  Κώστα, καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια του Ηλειακού Λεχαινών. Καλό καλοκαίρι, να είσαι υγιής και δυνατός και να έχουμε μια καλή συνεργασία».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot