FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Λ.-Δόξα Ν.Μ. 1-2: Έμειναν αμφότερες εκτός στόχων!

Ημερομηνία: 15-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ιστορικός Ηλειακός Λεχαινών υποβιβάστηκε και τυπικά στην Α2 μετά την ήττα του από τη Δόξα Ν.Μανολάδας, αλλά ούτως ή άλλως με τις νίκες που πέτυχαν Κουρτέσι και Ολυμπιάδα, δεν είχε πιθανότητες να πάει στα πλέι-άουτ ακόμα κι αν κέρδιζε τους «αετούς». Από την άλλη, η Δόξα, παρά τη νίκη της, έμεινε πέμπτη καθώς ήθελε ένα θαύμα στο Επιτάλιο για να μπει στην τετράδα των πλέι-οφ.

Ο Ηλειακός στο 30’ είχε δοκάρι με τον Ράλλη και στο ξεκίνημα του β΄ μέρους ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ σε μια καθαρή ευκαιρία για γκολ. Ό,τι δεν έκανε ο Ηλειακός, το έκανε η Δόξα στο 50΄. Ο Δημητρόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Σερέτη σημειώνοντας το 0-1. Δέκα λεπτά μετά ο Μπλετσάκης με σουτ έκανε το 0-2, για να μειώσει στο 80’ ο Κωστόπουλος με κεφαλιά για το τελικό 1-2.

Ηλειακός Λ.: Σερέτης (70΄Ανδρικόπουλος), Στριγάς (52΄Χριστοφοράτος), Β. Κόστα, Σαραντούλιας, Μουσερής, Λ. Κόστα, Κασσιανός, Γκίνης, Ράλλης (57΄Κωστόπουλος), Μπουρούκης (70΄Αλεξανδρόπουλος), Κουρλός.

Δόξα Ν.Μ.: Τριχάς, Χριστόπουλος (55΄Μπακάλης), Μπλετσάκης, Μούζος, Κυριαζής, Καμαρινός, Δημητρόπουλος (60΄Αγγελόπουλος), Τσιρίκος, Κουλούρης, Παναγόπουλος (70΄Φωτόπουλος), Καζαντζής (76΄Αργυρόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος