FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός: Καλή εικόνα στην Κ. Αχαγιά

Ημερομηνία: 26-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ηλειακός έδωσε το Σάββατο το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι και ηττήθηκε 2-1 στην Κ. Αχαγιά από την ισχυρή Αχαϊκή του Γιώργου Λαγού, σε ένα δυνατό φιλικό όπου η ομάδα των Λεχαινών έδειξε καλό πρόσωπο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25΄ με γκολ του Σπανού και ο Τσακοπιάκος ισοφάρισε με κοντινό πλασέ σε 1-1, που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στο 75΄ οι Αχαγιώτες βρήκαν το γκολ της νίκης με τον Μπίκο, ο οποίος εκτέλεσε πέναλτι, απέκρουσε ο Κουτρουμπής και ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1. Από πλευράς Ηλειακού δεν αγωνίστηκε ο Χατζηαράπης, που είναι τραυματίας.

Στα δυσάρεστα, ο τραυματισμός του Κατσίνα στο γόνατο στο 40ο λεπτό, και εντός των ημερών θα διαφανεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του. Επόμενο τεστ προετοιμασίας για τον Ηλειακό την ερχόμενη Τετάρτη 28 με αντίπαλο τον Ατρόμητο Πατρών στα Λεχαινά, που θα είναι το πρώτο εντός έδρας φιλικό.

Ηλειακός: Κουτρουμπής, Ρίλντι, Κατσίνας (40΄ λ.τρ. Σαμπανλάρι), Κασσιανός, Σάχι, Τσακοπιάκος, Δούλος, Μαργαρίτης, Μουτσάι, Βράπι, Πυρρής. Αγωνίστηκαν και οι Μουσερής, Καράγιωργας, Δημόπουλος, ενώ στην αποστολή ήταν και οι μικροί Μπακάλης, Κοντός, Γαβριλόπουλος.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot