FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακό ποδόσφαιρο: Κέρδος η παρουσία του Βασίλη Στάμου

Ημερομηνία: 18-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Εξαιρετικές διαιτησίες από τον νεοεισερχόμενο στα ηλειακά γήπεδα ρέφερι της Super League 2


Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Βασίλης Στάμος είναι το νέο πρόσωπο φέτος στην ηλειακή διαιτησία, έχοντας σφυρίξει σε τρία ματς της Α1 DUOMO-MONK μέχρι στιγμής, το Αστέρας-Ολυμπιακός Σαβαλίων στην πρεμιέρα, Ηλειακός Βαρθολομιού-Νίκη Τραγανού την 2η αγωνιστική και Πέλοπας-Ξενοφών την 3η. Ο Στάμος, ο οποίος έχει καταγωγή από το Βασιλάκι της Αρχ. Ολυμπίας, αστυνομικός στο επάγγελμα που υπηρετεί στην Πάτρα, είναι ρέφερι της 2ης Κατηγορίας διαιτητών της Ε.Π.Ο., σφυρίζει δηλαδή και Super League 2 (στην ίδια κατηγορία είναι και ο Γρηγόρης Ρηγόπουλος). Μέχρι πρότινος ήταν διαιτητής της ΕΠΣ Αθηνών.

Τον είδαμε στο ματς Πέλοπας-Ξενοφών το περασμένο Σάββατο στο Ενωσιακό και παρά το γεγονός ότι ήταν ένα παιχνίδι με ένταση, είχε μια εξαιρετική διαιτησία, από τις καλύτερες που έχουμε δει στην Ηλεία τα τελευταία χρόνια. Το σημαντικότερο, κατά την άποψή μας, ήταν πως δεν σφύριζε με το παραμικρό στις πτώσεις των ποδοσφαιριστών, επιτρέποντας στο παιχνίδι να έχει ρυθμό, κάτι που είναι ζητούμενο και από τους φιλάθλους που έρχονται στο γήπεδο να δουν όσο το δυνατόν καλύτερο θέαμα.

Επιπλέον, ο Στάμος ήταν κοντά στις φάσεις, ήρεμος στις αντιδράσεις του και με αυτό τον τρόπο επέβαλε και μια σχετική ηρεμία στους πάγκους. Όπως εξαιρετικά πήγε και στο ματς Ηλειακός Βαρθολομιού-Νίκη Τραγανού την 2η αγωνιστική, με την ομάδα του Τραγανού σε ανακοίνωσή της να συγχαίρει το διαιτητικό τρίο (βοηθοί ήταν οι Καραλής, Ξυδούς) και να χαρακτηρίζει άψογη την διαιτησία του.

Η παρουσία του Βασίλη Στάμου στην Ηλεία αποτελεί αναμφίβολα μεγάλο κέρδος για την ηλειακή διαιτησία και γενικότερα για το ηλειακό ποδόσφαιρο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος