FOLLOW US: facebook twitter

Ηλεία: Βροχές από σήμερα μέχρι και την Δευτέρα

Ημερομηνία: 10-11-2023 | Συντάκτης:

Βροχερός αναμένεται ο καιρός από σήμερα Παρασκευή σχεδόν σε όλες τις περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας να μιλά ακόμα και για τοπικές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από αστραπές και κεραυνούς. Έτσι, αναμένονται διαδοχικά κύματα βροχοπτώσεων που θα αρχίσουν από σήμερα το απόγευμα μέχρι και τη Δευτέρα το μεσημέρι, ενώ θα υπάρχουν στο διάστημα αυτό και διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Στην Ηλεία, σήμερα Παρασκευή μετά το μεσημέρι μέχρι τις μεσονύκτιες ώρες, αναμένονται βροχοπτώσεις με τουλάχιστον 30-40 χιλιοστά βροχής με τους ανέμους να πνέουν νότιοι- νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και τη θερμοκρασία 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Όσον αφορά το Σάββατο, σύμφωνα με την πρόγνωση, προβλέπεται άστατος καιρός με βροχές που θα συνοδεύονται από αστραπές και κεραυνούς μέχρι το μεσημέρι, συννεφιά το απόγευμα και ξανά βροχή από το βράδυ. Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα 19- 22 βαθμούς Κελσίου.

Συννεφιασμένη θα είναι η Κυριακή με εξασθένιση των φαινομένων και πιθανή βροχή μέχρι το μεσημέρι ενώ και την Δευτέρα βροχές και καταιγίδες με το συνολικό ύψος βροχής να φτάΝει τα 10-15 χιλιοστά και τους ανέμους να πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Από την Τρίτη, επιστρέφουν οι βόρειοι άνεμοι και θα βελτιωθεί ο καιρός. Αλλά το διήμερο 17-18 Νοεμβρίου αναμένεται νέο κύμα βροχοπτώσεων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot