FOLLOW US: facebook twitter

Ηλ. Φωτόπουλος: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, έχουμε μπροστά μας ματς-πρόκληση»

Ημερομηνία: 26-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής του ΠΑΟ Βάρδας συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές για την νίκη επί της Εράνης και στάθηκε στο μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης  με την Νίκη Βόλου

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο ΠΑΟ Βάρδας έκανε το καθήκον του στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στην φετινή Γ΄ Εθνική. Με καλή εμφάνιση στο α΄ ημίχρονο και έξυπνη διαχείριση στο β΄ μέρος, πήρε το τρίποντο της νίκης κόντρα στην Εράνη Φιλιατρών και μάλιστα με το εμφατικό 3-0. Ο τεχνικός του ΠΑΟΒ, Ηλίας Φωτόπουλος, κατά την συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, συνεχάρη τους παίκτες του και στάθηκε πολύ στο ιστορικό ματς της Τετάρτης με τη Νίκη Βόλου, για την 4η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Βαρδαίος προπονητής τόνισε αρχικά για τη νίκη με την Εράνη: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την εμφάνιση, την καθαρή νίκη και γενικά το πώς διαχειρίστηκαν, αντιμετώπισαν και εκτέλεσαν το παιχνίδι μας, όχι μόνο σήμερα αλλά και καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας που κάναμε την προετοιμασία. Ξεκινήσαμε νικηφόρα στην έδρα μας. Στο α΄  ημίχρονο βάλαμε 3 γκολ και στο β΄ μέρος κάναμε διαχείριση του παιχνιδιού, με κύριο μέλημα να μην κινδυνέψουμε στα μετόπισθεν και μετά να βρούμε τις προϋποθέσεις για ένα τέταρτο ή πέμπτο γκολ. Οι προϋποθέσεις υπήρξαν, αλλά οι ποδοσφαιριστές μου δεν ενήργησαν ώριμα και όπως έπρεπε να ενεργήσουν και γι’ αυτό το σκορ έμεινε στο 3-0, που άλλωστε είναι ένα καθαρό σκορ και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

«Ο κόσμος να ενισχύσει την ομάδα με την Νίκη Βόλου»

Για το αυριανό παιχνίδι με την Νίκη Βόλου, κάλεσε τον κόσμο να ενισχύσει την ομάδα:«Δυστυχώς δεν έχουμε περιθώρια για πανηγυρισμούς. Μας περιμένουν απανωτά και κοντινά παιχνίδια. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι της Τετάρτης, ένα ματς-πρόκληση και γοήτρου, ένα παιχνίδι γιορτή με μια ομάδα Β΄ Εθνικής, με τη Νίκη Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδας, όπου εκεί θα κληθούμε πάλι να κάνουμε μια υπεράνθρωπη προσπάθεια, να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία στον ΠΑΟ Βάρδας. Βασικό μας όπλο την Τετάρτη πρέπει να είναι ο κόσμος μας, ο οποίος πρέπει να έρθει να ενισχύσει την ομάδα, να βοηθήσει  και να χαρεί αυτή την προσπάθεια που γίνεται και αν μας αξιώσει ο Θεός και η τύχη και προκριθούμε, σίγουρα θα είναι ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα για την ιστορία του ΠΑΟ Βάρδας. Κάνω μια έκκληση στον φιλάθλους του ΠΑΟ Βάρδας, την Τετάρτη να είναι στις εξέδρες του «Γρ. Καλάκος» και να μας βοηθήσουν και αυτοί από την πλευρά τους στο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot