FOLLOW US: facebook twitter

Ηλ. Φωτόπουλος: «Στόχος να είμαστε κάθε Κυριακή ανταγωνιστικοί»

Ημερομηνία: 09-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου – proinisports@gmail.com


Ο ΠΑΟ Βάρδας ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας την προετοιμασία του με στόχο να είναι ανταγωνιστικός κάθε Κυριακή στο νέο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Αυτό τόνισε στις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Φωτόπουλος: «Καταρχήν να ευχηθούμε καλή χρονιά, με υγεία, χωρίς τραυματισμούς, να είμαστε γεροί, δυνατοί, και κυρίως ανταγωνιστικοί σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα που καλείται εκ νέου η ομάδα να συμμετέχει. Αυτό που μπορώ να δεσμευτώ είναι πως, όπως και πέρυσι, θα δουλέψουμε με πολλή διάθεση και πολύ μεράκι, με πολλή δύναμη και πολύ πάθος, με αγάπη, έτσι ώστε η ομάδα να συνεχίσει την περσινή πορεία και στο τέλος της φετινής περιόδου, στις 30 Απριλίου, να είμαστε όλοι χαμογελαστοί και να έχουμε πετύχει τον στόχο μας όμορφα κι αγαπημένα».

Αναφορικά με την δυσκολία του νέου πρωταθλήματος και τον υποβιβασμό 7 ή 8 ομάδων, ο Ηλίας Φωτόπουλος τόνισε: «η δυσκολία αναφορικά με τα νησιά είναι μόνο το θέμα της κόπωσης από τα ταξίδια και το οικονομικό. Τώρα, όσον αφορά στην δυναμική των ομάδων, πιστεύω πως, όποια ομάδα είναι στην Γ΄ Εθνική, είναι καλή ομάδα και ανταγωνιστική και το κυριότερο αξίζει να είναι εκεί. Από κει και πέρα, εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Όντως είναι ένα πρωτάθλημα, στο οποίο από τις 18 ομάδες οι 8 κινδυνεύουν να υποβιβαστούν. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και κάθε Κυριακή να παρουσιαζόμαστε ανταγωνιστικοί και να προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

Στα αγωνιστικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις. Το πρωί στο «Γρ. Καλάκος» και το απόγευμα στο βοηθητικό της Μανωλάδας. Το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΒ έχει προγραμματιστεί με αντίπαλο την Δόξα Νιφορεΐκων την Κυριακή 20 Αυγούστου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot