FOLLOW US: facebook twitter

Ηλ. Φωτόπουλος: «Καλύτεροι το Σάββατο με Ερμιονίδα» – Νέα απουσία ο Λιόσης

Ημερομηνία: 06-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής του ΠΑΟ Βάρδας μίλησε για κόπωση και μικρό ρόστερ, αλλά αισιοδοξεί για το ματς με την Ερμιονίδα


Του Κώστα Πλιάγκου

[email protected]


Ο ΠΑΟ Βάρδας υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από την Θύελλα Ραφήνας την Τετάρτη με 0-3 και ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Φωτόπουλος, σήκωσε ασπίδα προστασίας για τους παίκτες του και δικαιολόγησε την βαριά ήττα, κάνοντας λόγο για κόπωση και μικρό ρόστερ, λόγω των τριών τραυματιών και άλλων συγκυριών (αποχώρηση των δύο ξένων). Παρόλα αυτά, αισιοδοξεί πως το Σάββατο, στο νέο εντός έδρας ματς, κόντρα στην Ερμιονίδα (ώρα 4μ.μ.), η ομάδα θα είναι καλύτερη και θα πάει για τη νίκη.

Ο Ηλίας Φωτόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Θύελλα Ραφήνας: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί πραγματικά για μένα είναι ήρωες. Έχουν κάνει μια υπεράνθρωπη προσπάθεια, έπαιξαν 4 ματς σε 10 μέρες και κατά βάση το δύσκολο αυτό πρόγραμμα έβγαλαν 13 ποδοσφαιριστές. Σήμερα έκαναν κατάθεση ψυχής, ήθελαν να προσφέρουν αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν, διότι ο παράγοντας κόπωση έπαιξε βασικό ρόλο και με δεδομένο ότι το ρόστερ μας αυτή την στιγμή είναι πολύ μικρό, γιατί από τον βασικό σχεδιασμό του καλοκαιριού ήμασταν μείον 6 ποδοσφαιριστές σήμερα,  και σε αυτά τα συνεχόμενα παιχνίδια που παίζουμε Τετάρτη-Κυριακή, θέλαμε όλους τους παίκτες. Τα παιδιά ενώ τα κατάφεραν θαυμάσια μέχρι την Κυριακή, σήμερα, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, δυστυχώς δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι. Η Ραφήνα ήταν καλύτερη, κέρδισε δίκαια, εμείς δεν ήμασταν η ομάδα που θέλουμε και μπορούμε να είμαστε, δεν είχαμε ενέργεια, δεν είχαμε φρεσκάδα, το πνεύμα ήθελε, το σώμα δυστυχώς δεν μπορούσε. Τελείωσε αυτό το παιχνίδι, έχουμε πάλι ματς σε 3 μέρες, το Σάββατο, να τελειώσουν αυτές οι δύο διαβολοβδομάδες με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Θέλω να πιστεύω πως το Σάββατο κόντρα στην Ερμιονίδα θα παρουσιαστούμε καλύτεροι, πιο ανταγωνιστικοί, με στόχο τη νίκη. Δεν φταίνε οι ποδοσφαιριστές σε τίποτα, για διάφορες συγκυρίες μάς λείπουν 6 ποδοσφαιριστές από την αρχή της περιόδου, που αν είχαμε 6 ποδοσφαιριστές και οι υπάρχοντες ποδοσφαιριστές θα είχαν πάρει κάποιες ανάσες, θα είχαν ξεκουραστεί και θα είχαν προσφέρει και οι άλλοι στη θέση αυτών».

Κάρτες ο Λιόσης

Στα αγωνιστικά, ο αρχηγός Αντώνης Λιόσης συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα αγωνιστεί το Σάββατο κόντρα στην Ερμιονίδα, ενώ απών θα είναι και ο τραυματίας Μικελάτος. Ο Παπασπηλιόπουλος που δεν αγωνίστηκε προχθές, ίσως προλάβει να είναι έτοιμος το Σάββατο.

*Το ματς με την Ερμιονίδα θα διευθύνουν ο Σαφαρίκας από την Αιτωλοακαρνανία, με βοηθούς τους Κοκμοτό, Μπάκα, επίσης από την Αιτωλοακαρνανία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot