FOLLOW US: facebook twitter

Ηλ. Φωτόπουλος: «Ήμουν πεπεισμένος ότι το παιχνίδι μπορεί να γυρίσει»

Ημερομηνία: 10-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο ΠΑΟ Βάρδας έκανε επική ανατροπή στο ματς με την Ερμιονίδα. Βρέθηκε να χάνει 0-2 στο 37΄ και τελικά νίκησε 3-2 στο 94΄ με γκολ του Κοτσώνη και ο προπονητής Ηλίας Φωτόπουλος σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, δήλωσε πως στο ημίχρονο πίστευε στην ανατροπή. Ο Βαρδαίος τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μετά την εντός έδρας ήττα-πατατράκ της προηγούμενης αγωνιστικής, εμείς δεν είχαμε άλλο περιθώριο από το να κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι (σ.σ. του Σαββάτου) και να συνεχίσουμε με αισιοδοξία, με κουράγιο και με διάθεση το δύσκολο αυτό πρωτάθλημα. Δυστυχώς την πρώτη μισή ώρα, είχαμε μείνει μάλλον στο παιχνίδι της Τετάρτης. Η ομάδα παρουσιάστηκε πολύ νωθρή, πολύ ευάλωτη και το κυριότερο με τρανταχτά ατομικά και τακτικά λάθη. Σε σημείο που το εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος και προηγήθηκε 0-2. Μετά πήραμε τα ηνία του παιχνιδιού, ευτυχώς η ομάδα αντέδρασε σωστά, έκανε ευκαιρίες, προϋποθέσεις για γκολ και κατάφερε να μειώσει στο ημίχρονο. Στην ανάπαυλα είπαμε με τα παιδιά να βγούμε έξω με όλες μας τις δυνάμεις, να παλέψουμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Εγώ προσωπικά ήμουν πεπεισμένος ότι το παιχνίδι μπορεί να γυρίσει. Το ίδιο πιστεύω και οι ποδοσφαιριστές και το έδειξαν σε όλο το β΄ ημίχρονο».

Όσο για το γκολ του Δημήτρη Κοτσώνη, είπε: «Ο Δημήτρης Κοτσώνης είναι ένας ποδοσφαιριστής που με την εμπειρία του και την ικανότητά του, μας βοήθησε αρκετά, όχι μόνο με το γκολ που έβαλε αλλά και καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και όλης της χρονιάς. Σαφώς ήταν και αυτός ένα μέρος της “αεροπορίας” που επιστρατεύσαμε, αλλά δεν έβαλε το γκολ με κεφαλιά. Πραγματικά όμως η ενέργεια που κάνει στο γκολ, θύμισε σέντερ φορ υψηλών προδιαγραφών».

O ΠΑΟ Βάρδας το προσεχές Σάββατο παίζει στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο, για την 6η αγωνιστική. Σε αυτό το ματς θα επιστρέψει από τιμωρία ο αρχηγός Αντώνης Λιόσης. Απών θα είναι ξανά ο τραυματίας Δημήτρης Μικελάτος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot