FOLLOW US: facebook twitter

Ηλ. Φωτόπουλος: «Δεν είναι τυχαίες οι ανατροπές του ΠΑΟ Βάρδας»

Ημερομηνία: 14-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής της «Μπάρτσα» μίλησε για την τεράστια νίκη με ανατροπή επί του Πανελευσινιακού

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


Ο ΠΑΟ Βάρδας έκανε την Κυριακή μια τεράστια ανατροπή, την δεύτερη φετινή, αυτή την φορά κόντρα σε μια από τις δυνατές ομάδες του ομίλου, τον Πανελευσινιακό, και ο τεχνικός Ηλίας Φωτόπουλος σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ανέφερε πως η ομάδα του πίστευε στην ανατροπή και συνεχάρη τους παίκτες για το μεγάλο αυτό επίτευγμα.

Ο Ηλίας Φωτόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το 0-1 έγινε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, όταν είχαμε την Ελευσίνα στο μισό γήπεδο, από ένα ατομικό λάθος, τραγικό, μετά πιέσαμε, κερδίσαμε το πέναλτι, το οποίο χάσαμε. Αν δεν γινόταν το λάθος και δεν χάναμε το πέναλτι, αν μια ομάδα δικαιούταν κι έπρεπε να προηγηθεί ήμασταν εμείς. Μιλήσαμε στο ημίχρονο, είπαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι, είπαμε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε, το πιστεύαμε, αλλά με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου «φάγαμε» και την δεύτερη ψυχρολουσία κι έγινε το 0-2. Μετά, φυσιολογικό είναι η ομάδα να χάσει την συγκέντρωσή της, αλλά στον πάγκο λέγαμε πως αν μπει ένα γκολ το παιχνίδι θα γυρίσει, όπερ και εγένετο. Μόλις έγινε το 1-2 ήμασταν όλοι πεπεισμένοι στον πάγκο ότι το παιχνίδι στη χειρότερη περίπτωση θα ερχόταν ισοπαλία, στην καλύτερη θα κερδίζαμε. Ξέραμε ότι η ομάδα αντιδρά και δεν είναι τυχαίο πως στην Γ΄ Εθνική φέτος έχει γυρίσει κι άλλο παιχνίδι από 0-2 σε 3-2 (σ.σ. με Ερμιονίδα), δεν είναι τυχαίο που έχει κάνει φοβερές ανατροπές και είναι μια ομάδα με βάση τους παίκτες, την ψυχοσύνθεση και αυτό που έχουμε φτιάξει, που πραγματικά αρνείται να χάσει! Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, που όχι απλά έκαναν κατάθεση ψυχής, όλα τα παιδιά τα έδωσαν όλα, ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός πραγματικά σε ένα γήπεδο αυτό της Δόξας που είναι έδρα. Στο τέλος, εφόσον έγινε το 1-2, η ανατροπή ήταν φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων, όσον αφορά την ομάδα μου».

Όσο για την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΒ και για την συνέχεια του πρωταθλήματος, είπε: «η νίκη σήμερα είναι τεράστια, σε κομβικό σημείο του πρωταθλήματος και πάμε με άλλη διάθεση με άλλα κουράγια και άλλη δυνατότητα στο επόμενο παιχνίδι, που είναι πάλι στη Ρόδο με την Α.Ε.Ρ. Αφάντου. Είμαστε σε μια θέση που μας επιτρέπει όχι να εφησυχαστούμε και να είμαστε άνετοι, αλλά σε μια θέση όπου δεν είμαστε οριακά, είμαστε σε ένα καλό σημείο, και το θέμα είναι πως πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, διότι δεν τελείωσε τίποτα. Σήμερα παίξαμε το δέκατο παιχνίδι, υπάρχουν ακόμα άλλα 24, είναι μαραθώνιος και επιβάλλεται να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση, τον ίδιο ζήλο και τον ίδιο ρυθμό και πιστεύω πως αν τα έχουμε αυτά, δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος