FOLLOW US: facebook twitter

Ίφιτος Πύργου: Μεταγραφή Κουκούμη-Το ρόστερ της νέας σεζόν

Ημερομηνία: 21-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ίφιτος Πύργου ολοκληρώνει το ρόστερ ενόψει του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΗ και ανακοίνωσε την μεταγραφή του έμπειρου φόργουορντ, Σπύρου Κουκούμη, ο οποίος την περασμένη σεζόν έπαιξε στην ομάδα ως δανεικός από τον Πανωλενειακό, έχοντας πολύ σημαντική παρουσία, σημειώνοντας 229 πόντους σε 19 αγώνες. Με τα χρώματα της Γ.Ε. Ίφιτος Πύργου έχει αγωνιστεί ξανά το 2010-2012 σε Α1 και Α2 ΕΣΚΑΗ. Ο Ίφιτος, στον οποίο συνεχίζει ως παίκτης-προπονητής ο Γιώργος Μπεκρής, έχοντας στο τεχνικό τιμ και τον Χάρη Καραλή, έχει αποκτήσει επίσης τους Τάκη Παρασκευόπουλο, Κώστα Παπαδόπουλο, που και αυτοί ήταν πέρυσι στην ομάδα με την μορφή δανεισμού από τον Πανωλενειακό. Έχουν ανανεώσει οι Βασίλης Αναγνώπουλος, Θανάσης Αναγνωστόπουλος, Άγγελος Βακαλόπουλος, Γιάννης Φάκλαρης, Λευτέρης Μαρκάκης, Αλέξανδρος Τσεκούρας, Άρης Χρυσανθόπουλος, ενώ επιστρέφει στα παρκέ ο Μάριος Διαμαντόπουλος, ύστερα από δύο χρόνια.

Επιπλέον συνεχίζουν στην ομάδα οι Αντώνης Μιχαλόπουλος, Παναγιώτης Κορίζης, Διονύσης Σιδηροκαστρίτης, Κώστας Κουσιαφές και Γιώργος Παπαδόπουλος.

Τέλος, παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στον Σείριο (ομάδα της Α2 ΕΣΚΑΗ) ο Σωτήρης Μεντής, που είναι φοιτητής Ιατρικής στην Πάτρα. H έναρξη της προετοιμασίας του Ίφιτου είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη 23 Αυγούστου.

Κώστας Πλιάγκος

Φωτό: Δημήτρης Τρασάνης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot