FOLLOW US: facebook twitter

Ήφαιστος Ήλιδας: Έδρα στο Γεράκι και προετοιμασία στα Καλύβια

Ημερομηνία: 06-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ήφαιστος Ήλιδας, το νεοσύστατο σωματείο της Ήλιδας, ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης την προετοιμασία του στο γήπεδο Καλυβίων υπό την καθοδήγηση του διπλωματούχου προπονητή με UEFA C, Θεόδωρου Θεοδωρακόπουλου. Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος και 15 ποδοσφαιριστές, οι υπόλοιποι απουσίαζαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και θα ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες. Δόθηκε στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή πλήρης προπονητικός ρουχισμός.

Ο Ήφαιστος δήλωσε χθες συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας αλλά και στο Κύπελλο Ηλείας και στόχος του είναι να βρεθεί στις πρώτες θέσεις του ομίλου του και να διεκδικήσει την άνοδο στη Β΄ Κατηγορία. Η έδρα της ομάδας θα είναι στο γήπεδο Γερακίου και μέχρι να ολοκληρωθούν οι επισκευές από τον Δήμο Ήλιδας με εισήγηση του αντιδημάρχου Γιώργου Κράλλη, θα χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο Καλυβίων.

Ο Ήφαιστος ευχαριστεί για την βοήθεια τον Αντιδήμαρχο Άθλησης, Τουριστικής Προβολής και Νέας Γενιάς κ. Κράλλη καθώς και τον Πρόεδρο της κοινότητας Καλυβίων και της ομάδας Ίφιτος Καλυβίων κ. Ανδρέα Κορμπάκη, για την παραχώρηση του γηπέδου Καλυβίων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot