FOLLOW US: facebook twitter

Ηχηρό Μήνυμα Νίκης για τον Αλέξη Καστρινό και την ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ στο Βαρθολομιό

Ημερομηνία: 02-10-2023 | Συντάκτης:

Η  Κεντρική Ομιλία  του συνδυασμού  ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ, Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πηνειού του  Υποψηφίου  Δημάρχου Δ. Πηνειού, Αλέξη Αθ. Καστρινού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29  Σεπτεμβρίου 2023 στο Βαρθολομιό έμπροσθεν του εκλογικού του κέντρου.

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρόν» στην συγκέντρωση του Βαρθολομιού, που έδωσε ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου του 2023 , του Αλέξη Καστρινού και του συνδυασμού του.

Εκατοντάδες κάτοικοι του Δήμου Πηνειού με την παρουσία τους επιβεβαίωσαν  την εμπιστοσύνη  στο πρόσωπο του Αλέξη Καστρινού αλλά και στο όραμα του. Πριν την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Αλέξη Καστρινού, παρουσιάστηκαν τα πρόσωπα που συγκροτούν ο ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ της ΝΙΚΗΣ και έγιναν τοποθετήσεις των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της ΔΕ Βαρθολομιού και των υποψηφίων συμβούλων της ΔΚ Βαρθολομιού.

Στην ομιλία του ο Αλέξης Καστρινός καταρχήν εξέφρασε την απέραντη ευγνωμοσύνη του στον κόσμο και την ατελείωτη αγκαλιά του για την παρουσία τους  στην συγκέντρωση που δίνει Μήνυμα Νίκης των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου του 2023. Εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξή τους όλα τα προηγούμενα χρόνια, δίνοντάς του την δυνατότητα να διαχειριστεί την τύχη του Δήμου. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

<<Ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ γιατί η μάχη με τη συνείδηση από πλευράς του καθενός μας, μας οδήγησε στο να συγκεντρωθούμε σήμερα όλοι εδώ.

Φίλες και φίλοι,

«το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω» γιατί πολύ απλά αυτή δεν είναι συγκέντρωση  είναι λαϊκή επιταγή”.

Στην συνέχεια ο Αλέξης Καστρινός έκανε αναφορά για τους ανθρώπους που στελεχώνουν τον συνδυασμό του, ομάδα έμπειρων ανθρώπων, αλλά κυρίως νέων ανθρώπων και νέων προσώπων με όρεξη για δουλειά ώστε να φέρουν αποτελέσματα στον Δήμο  και  να πρωταγωνιστήσουν στο να αλλάξουν νοοτροπίες. Μίλησε για το έργο του που αποτελεί την δύναμη  της δημοτικής παράταξης, υπενθυμίζοντας τα μεγάλα έργα που συντελέστηκαν και  άλλα που δρομολογήθηκαν στην περιοχή του Βαρθολομιού κατά την θητεία του.

Μίλησε για την ανάπτυξη που έχει ανάγκη η περιοχή και ότι αυτή μπορεί να συντελεστεί και με μεγάλα έργα στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου. Στο τέλος Τόνισε  ότι :

<<Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ είναι μία ανεξάρτητη δημοτική κίνηση που δεν σκύβει το κεφάλι σε κανένα κομματικό φορέα που ανήκει στο δημοκρατικό τόξο αλλά σέβεται τους πάντες. Κλείνοντας έκανε αναφορά για το τι στοχεύει στη νέα θητεία και γιατί ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ…

Επιστρέφουμε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, γνώση, εμπειρία, σχέδιο,  μελέτη,  όραμα και στόχους…

Επιστρέφουμε για να ξαναδώσουμε ελπίδα, ζωντάνια και προοπτική στον τόπο μας…

Επιστρέφουμε σε αυτό που πραγματικά αγαπάμε και για αυτό που πραγματικά μας αγάπησαν…>>


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος