FOLLOW US: facebook twitter

Σε Πύργο και Ολυμπία η Προσυνεδριακή Διημερίδα του 14ου Παμπελοποννησιακού Ιατρικού Συνεδρίου – Oμιλητής ο Δημήτρης Νανόπουλος

Ημερομηνία: 06-11-2019 | Συντάκτης:

Στην πόλη του Πύργου και της Αρχαίας Ολυμπίας, θα πραγματοποιηθεί η Προσυνεδριακή Διημερίδα του  Ιατρικού Συλλόγου  Πύργου – Ολυμπίας του 14ου Παμπελοποννησιακού Ιατρικού Συνεδρίου η οποία θα διεξαχθεί από τις 8 έως και τις 9 Νοεμβρίου 2019.

Η Διημερίδα διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου (Ι.Ε.Δ.Ε.Π.) και τους Ιατρικούς Συλλόγους Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι εργασίες της πρώτης ημέρας θα πραγματοποιηθούν στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο και της δεύτερης ημέρας στο Amalia Hotel στην Αρχαία Ολυμπία.

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημήτρης Νανόπουλος

Κεντρικός ομιλητής κατά την εναρκτήρια συνεδρία την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, θα είναι ο διακεκριμένος Καθηγητής Φυσικής Πανεπιστημίου Τέξας Α&Μ και τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών,  Δημήτριος Νανόπουλος, με θέμα «Ένα σύμπαν παράλογο και αδιάφορο».

Το Επιστημονικό Πρόγραμμα της Διημερίδας πλαισιώνεται από ειδικούς και καταξιωμένους ιατρούς οι οποίοι θα παρουσιάσουν ποικίλου επιστημονικού ενδιαφέροντος στρογγυλές τράπεζες όπως Γενικής Ιατρικής, Γαστρεντερολογίας, Πνευμονολογίας, Φυσιατρικής, Ορθοπαιδικής καθώς και θέματα που αφορούν στα Εγκεφαλικά Επεισόδια, στις Μεταμοσχεύσεις και στις Θρομβώσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος