FOLLOW US: facebook twitter

Ιατρική γωνιά για τους μικρούς μαθητές!

Ημερομηνία: 10-04-2024 | Συντάκτης:
Ο χώρος διαμορφώθηκε με τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό

-Η σκέψη έγινε πράξη για το 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πύργου

Πρωτοπορεί το 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πύργου, το οποίο απέκτησε τη δική του ιατρική γωνιά!

Η σκέψη, που είχε “πέσει στο τραπέζι”, ωρίμασε, η διάθεση υπήρχε από τη διεύθυνση του σχολείου και το μεγάλο βήμα έγινε, ώστε το όλο εγχείρημα να πάρει σάρκα και οστά.

Οι μικροτραυματισμοί θα αντιμετωπίζονται πλέον στην ιατρική γωνιά

Με τη βοήθεια του Ιατρικού Συλλόγου Ηλείας, μετά από σχετικό αίτημα του σχολείου, διαμορφώθηκε η ιατρική γωνιά που θα συμβάλει τα μέγιστα στην αντιμετώπιση μικροτραυματισμών σε μαθητές. Πρόκειται για ένα χώρο που διαθέτει ιατρικό κρεβάτι και ειδική καρέκλα, καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Έτσι, ώστε οι μικροί μαθητές να αισθάνονται άνετα αλλά και ασφαλείς και οι εκπαιδευτικοί να μπορούν σε ένα οργανωμένο περιβάλλον να φροντίσουν τα παιδιά.

«Για να αντιμετωπίζουμε, στο βαθμό που μπορούμε, τα καθημερινά μας απρόοπτα, που όλοι ευχόμαστε να είναι πολύ-πολύ μικρά και ανώδυνα!», σημειώνεται από την πλευρά του σχολείου.

Η διευθύντρια του σχολείου, Ελευθερία Νιβουρλή, ευχαρίστησε τον Ιατρικό Σύλλογο Ηλείας για την πολύτιμη βοήθεια

Η διευθύντρια του σχολείου, Ελευθερία Νιβουρλή, και ο Σύλλογος διδασκόντων, ευχαριστούν θερμά τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου κ. Χρήστο Γιαννικούλη, και στο πρόσωπό του όλα τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Ηλείας για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες, για την προσφορά τους σε ιατρικό εξοπλισμό τους, στο γενικό γιατρό κ. Γιώργο Κάρδαρη, στον γιατρό πυρηνικής ιατρικής κ. Νίκο Καραμάνη και στον δερματολόγο κ. Γιώργο Ντούφα, αλλά και στις εκπαιδευτικούς του σχολείου κ. Μαρία Σταυροπούλου καθώς και στην εκπαιδευτικό των εικαστικών κ. Κασσιανή Παπαηλίου, για τις πολύτιμες πινελιές στη διαμόρφωση του χώρου του ιατρείου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος