FOLLOW US: facebook twitter

Ιαματικά λουτρά Καίαφα: Ο κορονοϊός καθορίζει τη λειτουργία τους

Ημερομηνία: 15-04-2020 | Συντάκτης:

Από την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού εξαρτάται η φετινή έναρξη λειτουργίας των ιαματικών λουτρών του Καϊάφα. Μετά το περσινό πάθημα, που τα λουτρά έμειναν κλειστά όλο το καλοκαίρι, φέτος η ΕΤΑΔ ξεκίνησε νωρίς τις διαδικασίες για να εξασφαλίσει την αδειοδότηση και να μην υπάρχει εμπόδιο στην ομαλή λειτουργία τους.

Όπως δήλωσε στην «Πρωινή» ο διευθυντής των Ιαματικών Πηγών Καϊάφα, Νίκος Λευκαδίτης, απομένουν οι τελευταίες διαδικαστικές ενέργειες για τη λήψη του σήματος καταλληλότητας λειτουργίας των εγκαταστάσεων από   τον ΕΟΤ, ώστε να είναι έτοιμα τα λουτρά, ωστόσο το πρόβλημα πλέον είναι ο κορονοϊός.

«Ο φετινός μας προγραμματισμός προέβλεπε την έναρξη της λειτουργίας των Ιαματικών Λουτρών στις αρχές Μαΐου, αφού σύντομα θα έχουμε λάβει και το σήμα, διότι απομένουν ορισμένα διαδικαστικά. Ωστόσο, η κατάσταση με τον κορονοϊό, όπως είναι αναμενόμενο, έχει δημιουργήσει αβεβαιότητα, αφού κανένας δεν ξέρει πότε θα αρθούν οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και πότε θα επιτραπούν τα ταξίδια. Εμείς ήδη δεχόμαστε τηλέφωνα από πολίτες που θέλουν να έρθουν στα Λουτρά φέτος, αλλά προς το παρόν δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε σαφή απάντηση», τόνισε ο κ. Λευκαδίτης εκφράζοντας την ελπίδα να περιοριστεί η πανδημία και τα Ιαματικά Λουτρά να ξεκινήσουν τη λειτουργία το συντομότερο δυνατόν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος