FOLLOW US: facebook twitter

Η Υγεία στην Ηλεία

Ημερομηνία: 18-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αυτοδιοίκηση, Νέα, Υγεία

Σκηνές του ίδιου έργου σε μια ανιαρή επανάληψη…

ΣΚΗΝΗ ΠΡΩΤΗ.

.

Ο ορθοπεδικός του Νοσοκομείου της Αμαλιάδας έλαβε εντέλλεσθε να πάει στο Νοσοκομείο του Πύργου γιατί κατά πως είπε ο Διοικητής η  μετακίνησή του είναι απαραίτητη για την σωστή λειτουργία της ορθοπεδικής κλινικής..

.

ΣΚΗΝΗ ΔΕΥΤΕΡΗ

.

Στην Αμαλιάδα έγινε ευρεία σύσκεψη φορέων, το σωματείο εργαζόμενων κατήγγειλε την μετακίνηση του γιατρού και ο εκλεγείς Δήμαρχος έκανε δηλώσεις ότι αυτό δεν θα πρέπει να γίνει και ότι δεν θα επιτρέψει πλέον άλλη υποβάθμιση του Νοσοκομείου.

.

ΣΚΗΝΗ ΤΡΙΤΗ

.

Μετά από απόφαση του κου Καρβέλη η ευαισθησία του οποίου για την λειτουργία των Νοσοκομειακών μονάδων στην Ηλείας είναι δεδομένη καθ’ ότι έχει επανεκκινήσει πολλές φορές το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας ανακλήθηκε το εντέλλεσθε.

Και όλα καλά και όλα ωραία.

.

ΣΚΗΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ

.

Ο Δήμαρχος έγραψε την πρώτη νίκη της νέας του θητείας και έπεται συνέχεια καθ’ ότι ο διακηρυγμένος στόχος του είναι να δουλέψουν και οι άλλες κλινικές που έχουν ήδη κλείσει αλλά δεν έχει βάλει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα όπως ο προηγούμενος Δήμαρχος.

Επειδή όμως όπως είπαμε το έργο έχει παιχτεί πολλές φορές και έχει κάνει πάντα μεγάλη επιτυχία αν και κατά καιρούς έχει άλλη σκηνοθετική προσέγγιση λίγο πολύ ξέρουμε την συνέχεια.

Με τα εντέλλεσθε από την μια τις διαμαρτυρίες από την άλλη και με την εν τέλει ανάκλησή τους μπορεί να περάσει άνετα και αυτή η Δημαρχιακή θητεία χωρίς καν να το καταλάβουμε.

Βέβαια η μόνη περίπτωση να πάρουμε χαμπάρι αυτά τα κωμικοτραγικά και ευτράπελα είναι να χρειαστούμε και μεις περίθαλψη.

Εκεί τα πράγματα σοβαρεύουν και εδώ σε θέλω κάβουρα πως τα περνάν τα κάρβουνα.

Τότε έντρομοι θα διαπιστώσουμε τα κούφια λόγια των αρμοδίων και ότι η Πάτρα είναι πολύ πολύ μακριά και ενδέχεται να μην προλάβουμε ….


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος