FOLLOW US: facebook twitter

Η συνεχής υποβάθμιση της Ηλείας και η επίσκεψη Τσίπρα…

Ημερομηνία: 24-05-2021 | Συντάκτης:
Του Σπύρου Λαμπρινού

Ο Νομός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Για πολλούς δέχεται μία κυβερνητική επίθεση, διακοπή εργασιών του δρόμου Πάτρα -Πυργος, καμία κουβέντα για σιδηρόδρομο, καμία ενίσχυση των Νοσοκομείων αλλά αποδυνάμωση και αναστολή λειτουργίας των, απένταξη ή παρακώλυση έργων που είχαν ενταχθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση   και τώρα κατάργηση των πανεπιστημιακών σχολών.

Για πολλους αυτό οφείλεται στο ότι ο Νομός δεν έχει δυναμικό πολιτικό προσωπικό, για εμένα στο εκδικητικό πρόσωπο της δεξιάς για τις περιοχές που ψηφίζουν Δημοκρατικά.

Ανεξάρτητα όμως από την αιτία  ,ΘΕΩΡΩ ότι η κατάσταση είναι σοβαρή,  ο Νομός διαρκώς υποβαθμίζεται , η οικονομία συρρικνούται, οι πολίτες χάνουν την εμπιστοσύνη τους στο πολιτικό σύστημα και κίνδυνοι για έκρυθμες καταστάσεις είναι υπαρκτοί, καθώς είναι καθαρό ότι κάποια στιγμή θα γίνει η έκρηξη.

Τελευταία φαίνεται ότι αυτούς τους κινδύνους τους αντιλαμβάνονται και οι ΑΙΡΕΤΟΙ  και ενώνονται για αλλαγή της κυβερνητικής πολιτικής στην Ηλεία. Προσπαθούν να επικοινωνήσουν με την κεντρική πολιτική σκηνή, να ενημερώσουν για την άδικη μεταχείριση, γιά τα δίκαια τους, για την αγνόηση τους. Προσπαθούν να βρουν λύσεις γιά να μην ξεφύγει η κατάσταση και απεγνωσμένα   ζητούν ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.

Ανεξάρτητα από τα λάθη τους και την συμμετοχή τους στο βάλτωμα, ΣΑΥΤΗ την φάση ΘΕΩΡΩ ότι πρέπει να έχουν την συμπαράσταση και την βοήθεια ΟΛΩΝ ,ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης Ηλείων ,που πιστεύουν στο δίκαιο των αιτιάσεων.

Το δημοκρατικό πολίτευμα δίνει τη δυνατότητα με ειρηνικό τρόπο να διορθωθούν λαθεμένες κυβερνητικές πολιτικές. Καμία κυβέρνηση, όσο αυταρχική και αν είναι ΔΕΝ μπορεί να αγνοήσει την λαική αντίδραση  και οργή .

Με βαση αυτή την λογική θεωρω ότι η ανταπόκριση του Τσίπρα και η κάθοδος του στη Ηλεία [ μακάρι να το κάνουν και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί] είναι η ΜΕΓΙΣΤΗ βοήθεια στους αιρετούς και στην Ηλεία.

Είναι ξεκάθαρο ότι σ’ αυτή την φάση ο Τσίπρας ΔΕΝ έρχεται γιά να ζητήσει ψήφο,  και να αποκτήσει οπαδούς αλλά ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ στους Ηλείους και  να  συζητήσει με τους εκπροσώπους τους λύσεις και πως μπορεί να βοηθήσει.

Η ΕΠΙΤΥΧΊΑ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ λοιπον εξαρτάται απο τον βαθμό πίεσης προς την κυβέρνηση δηλαδή απο την κινητοποίηση μας

ΥΓ για να πάψει το «μας φταίνε οι άλλοι»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος