FOLLOW US: facebook twitter

«Η Σταχτοπούτα» μάγεψε μικρούς και μεγάλους!!

Ημερομηνία: 17-01-2024 | Συντάκτης:

Υπέροχη μουσικοχορευτική παράσταση με το διάσημο παραμύθι του Σαρλ Περρώ στο Καλλίκωμο από την Θ.Ο «Αριστοτέχνες»

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου


Λίγη από την μαγεία του παραμυθιού με μπόλικο γιορτινό πνεύμα, χάρισε στους μικρούς της φίλους για άλλη μια χρονιά, η Θεατρική ομάδα Καλλικωμου “Αριστοτεχνες” που παρουσίασε την Παρασκευή και  το Σάββατο 12 και 13 Ιανουαρίου 2024 στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλλικώμου, την υπέροχη θεατρική παράσταση «Η Σταχτοπούτα».

Το διάσημο  κλασικό παραμύθι  του Σαρλ Περρώ που όλοι έχουμε ακούσει από τις διηγήσεις των γονιών μας, των γιαγιάδων και των δασκάλων μας και που  με μοναδικό τρόπο καταφέρνει να συνδυάσει την ευτυχία με την λύπη και την αλήθεια με την μαγεία. Οι «Αριστοτέχνες» δημιούργησαν μια μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση σε σκηνοθεσία Ρούλας Ξαρχάκου και χορογραφίες Διονυσίας Μπινιώρη  την ιστορία της Σταχτοπούτας.

Μικροί και μεγάλοι, αλλά και μέλη άλλων θεατρικών ομάδων της Ηλείας που ήρθαν στο Καλλίκωμο για να απολαύσουν τους συναδέλφους τους,  πέρασαν ένα πολύ ωραίο απόγευμα, με μια καλοστημένη παράσταση με ωραία κοστούμια, σκηνικά, μουσική και χορό και ωραίες ερμηνείες από όλα τα μέλη της ομάδας.

Το στόρι γνωστό σε όλους. Η Σταχτοπούτα περνάει πολύ δύσκολες ημέρες κοντά στην μητριά και τις αδελφές της. Μια πρόσκληση από το παλάτι για τον ετήσιο χορό και σε συνδυασμό με την άρνηση της μητριάς της να παρευρεθεί, η Σταχτοπούτα γίνεται η αφορμή να εμφανιστεί η Νεραϊδονονά. Η Σταχτοπούτα θα πάει στον χορό και με την βοήθεια της Νεραϊδονονάς θα βρει την ευτυχία, την ηρεμία… Κι έναν υπέροχο Πρίγκηπα!

Η παράσταση πρωτοπαρουσιάστηκε από τους «Αριστοτέχνες» στις 29 και 30 Δεκεμβρίου 2023, διασκεδάζοντας τις ημέρες των Χριστουγέννων τους μικρούς τους φίλους από όλη την ευρύτερη περιοχή που έσπευσαν να κάνουν Χριστούγεννα με τη Σταχτοπούτα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot