FOLLOW US: facebook twitter

Κώστας Γιαννόπουλος: Η ψήφος μας δεν χαρίζεται, κερδίζεται!

Ημερομηνία: 27-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Ποτέ μου δεν κατάλαβα, από τότε που ήμουν ακόμα παιδί, γιατί αρκετοί συνάνθρωποί μου, ενώ αναζητούσαν  σε πολλές περιπτώσεις το ΚΑΛΥΤΕΡΟ και μάλιστα έχοντας πολύ αυστηρά κριτήρια, δεν έκαναν το ίδιο σε ότι αφορά την επιλογή εκείνων που επρόκειτο να διοικήσουν το δήμο της πόλης στη οποία θα περνούσαν όλη τους τη ζωή.

Άκουγα  λόγου χάρη, ανθρώπους που είχαν πρόβλημα με τα αυτοκίνητά τους, να αναζητούν διαρκώς,  συλλέγοντας πληροφορίες,  τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ μηχανικό που θα τους δώσει τη λύση. Άλλους με θέματα υγείας να ψάχνουν τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ γιατρό, διατεθειμένοι να δώσουν  τα πάντα για την υγεία τους. Όπως επίσης και άλλους να επιλέγουν τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ αρχιτέκτονα για να φτιάξουν το σπίτι των ονείρων τους,  για να χτίσουν σε αυτό μια υπέροχη ζωή.

Ωραία όλα αυτά, όμως φεύγοντας από τα υποκειμενικά  όρια της ιδιοκτησίας, πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι ΣΠΙΤΙ  μας είναι και η ΠΟΛΗ που ζούμε και ο ΔΗΜΟΣ στον οποίο ανήκει. Ο τόπος στον  οποίο επενδύουμε τα όνειρά μας και ακουμπάμε τη ζωή μας ολόκληρη!  Ο τόπος που  καθημερινά κινούμαστε, δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά και κοινωνικά  και εξελισσόμαστε ως άνθρωποι! Και για τον τόπο αυτό, μας αξίζουν ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!

Γι αυτόν ακριβώς το λόγο  και επιβάλλεται  ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ σε ότι αφορά τους ανθρώπους που επιλέγουμε με την ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ για να διοικούν  το δήμο και να πάψουμε πια να την ευτελίζουμε.  Η ψήφος δεν είναι  προϊόν  συναλλαγής ή ανταλλαγής,  δεν ξεπληρώνουμε με αυτήν “υποχρεώσεις”, ούτε χτίζουμε πελατειακές σχέσεις.

Η ψήφος μας είναι  το μέσον, η ξεκάθαρη ΕΠΙΛΟΓΗ μας για να διεκδικήσουμε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ για τις ζωές όλων μας, για το συλλογικό καλό.

Στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, ας επιλέξουμε λοιπόν για να μας εκπροσωπήσουν  στο ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ, ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,  με όρεξη και ζήλο για το δικό μας καλύτερο αύριο.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ανθρώπους με επιστημονική κατάρτιση και τεχνογνωσία, γιατί συνήθως αυτοί έχουν το υπόβαθρο να διεκδικήσουν στους σημερινούς απαιτητικούς καιρούς τα ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ που είναι πλέον απαραίτητα για να υλοποιηθεί ο σύγχρονος σχεδιασμός μιας πόλης και ενός δήμου.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ανθρώπους  ΕΝΤΙΜΟΥΣ, με ήθος και αξιοπρέπεια, επιτυχημένους στον επαγγελματικό χώρο που ο καθένας δραστηριοποιείται και που δεν έχουν ανάγκη να “γαντζωθούν”  από μια καρέκλα του δήμου για να επιβιώσουν και να αποκτήσουν “επάγγελμα”.

Λέμε λοιπόν ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!  

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ανθρώπους  με ρομαντισμό και όραμα για την πόλη, με ενωτική διάθεση κόντρα σε οποιαδήποτε διχαστική τάση, που σέβονται τους συνομιλητές τους ανεξάρτητα από την παράταξη στην οποία ανήκουν.

Και πάνω απ’ όλα  ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ανθρώπους που να είναι ακόμα… άνθρωποι με ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ  και ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ που δεν προσδοκούν ανταποδοτικά οφέλη…

Κώστας Γιαννόπουλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot