FOLLOW US: facebook twitter

Η πρώτη μεγάλη εκδήλωση-παρουσίαση ψηφοδελτίου του Αντώνη Καράμπελα την Παρασκευή 19 Απριλίου στο συνεδριακό της ΠΕ Ηλείας

Ημερομηνία: 09-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”70387″ img_size=”full”][vc_column_text]Την πρώτη μεγάλη προεκλογική εκδήλωση θα πραγματοποιήσει η παράταξη «ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ» και ο υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Καράμπελας, την Παρασκευή 19 Απριλίου και ώρα 8:30μμ στο συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας(πρώην Νομαρχίας).

Στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης, ενώ ο κ. Καράμπελας θα παρουσιάσει σε ομιλία του τους κεντρικούς άξονες του προγράμματός του και το όραμά του για τον  μεγάλο Δήμο Πύργου.

Δύο ακόμη υποψηφίους ανακοίνωσε η παράταξη «ΠΥΡΓΟΣ – ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Στο μεταξύ, δύο ακόμη υποψήφιοι εντάσσονται στον συνδυασμό «ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ». Πρόκειται για τον Δημήτρη Κορίζη, υπάλληλο Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τον  Κώστα Βλασσόπουλο , πτυχιούχο του Τμήματος Διοίκησης και Οικονομίας  του ΑΤΕΙ Πάτρας.  Ο κ. Καράμπελας, υποδεχόμενος τους δύο υποψήφιους, τόνισε ότι συγκεντρώνουν όλα τα χαρακτηριστικά των ενεργών πολιτών με γνώση και διάθεση προσφοράς, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα δώσουν περισσότερη δυναμική στην παράταξη «ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ».

karampelas korizis

Ο Δημήτρης Κορίζης ανέφερε:

Σε αυτές τι εκλογές συμπορεύομαι με την παράταξη ‘’ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ και τον υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Καράμπελα γιατί πιστεύω ότι με την με την εμπειρία του, την γνώση του και το ήθος τουθα προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον.Με όραμα, υπευθυνότητα, και προσήλωση στις αρχές της χρηστής διοίκησης, θα προσπαθήσουμε κάθε ημέρα να γινόμαστε καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι, δικαιώνοντας την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην οικοδόμηση ενός Δήμου με έντονο Κοινωνικό Πρόσωπο.Επιθυμώ μια πόλη που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τα θέλω των κατοίκων, έναν Δήμο συμμετοχικό με ενεργούς πολίτες και όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό του Δήμου μας.’’

karampelas vlassopoulos

Από την πλευρά του ο Κώστας Βλασσόπουλος δήλωσε:

‘’ Ως νέος και ζώντας τις αγωνίες και τις ανησυχίες της νέας γενιάς αποφάσισα να συμμετέχω, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Ιάρδανου, στην παράταξη ‘’ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αντώνη Καράμπελα.

Πιστεύω ακράδαντα ότι με τη συμμετοχή όλων, με τον πολίτη στην πρώτη γραμμή, θα τα καταφέρουμε και θα επιτύχουμε ώστε ο Δήμος Πύργου να βρει τον βηματισμό του και να γίνει ένας μεγάλος Δήμος όπως τον θέλουμε και τον ονειρευόμαστε.’’[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot