FOLLOW US: facebook twitter

Η Πόλυ Μπιτούνη στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα υποψήφια με τη «Νέα Πορεία»

Ημερομηνία: 18-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”84596″ img_size=”full”][vc_column_text]Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία» βρίσκεται η πρόεδρος της Τ.Κ. Μανολάδας Πολυξένη (Πόλυ) Μπιτούνη. Η νέα και δυναμική πρόεδρος, που έχει να επιδείξει σημαντική προσφορά στον τόπο της, αναγνώρισε στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζατον άνθρωπο που έχει ανάγκη ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης για να αλλάξει σελίδα και να γίνει ο Δήμος που θέλουμε και μας αξίζει!

Καλωσορίζοντας την κ. ΠόλυΜπιτούνη στη «Νέα Πορεία», ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, τόνισε: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας την ΠόλυΜπιτούνη, με την οποία μας ενώνει η διάθεση για προσφορά στον τόπο μας και η πίστη μας για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο μας! Είναι τιμή μου που βρίσκεται στο πλευρό μου!».

Από την πλευρά της η πρόεδρος της Τ.Κ. Μανολάδας κ. ΠόλυΜπιτούνη δήλωσε: «Έχω επίγνωση των προβλημάτων του Δήμου μας και θέληση για την επίλυσή τους, ειδικότερα τα τελευταία χρονιά ως πρόεδρος της Τ.Κ. Μανολάδας. Με ιδιαίτερη χαρά είπα το «ναι», ώστε να ενταχθώ σε μια παράταξη με σωστό συνδυασμό  ανθρώπων διότι η καλή συνεργασία  είναι βασικός  παράγοντας της επιτυχίας».

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot