FOLLOW US: facebook twitter

Η πλατεία Ανδριάρα γέμισε χρώματα και μουσικές

Ημερομηνία: 30-08-2024 | Συντάκτης:

Μουσικό ταξίδι στο παρελθόν από τη «Μουσική Παρέα Πύργου»

Γράφει η Κική Κολοβέρου

Μελωδίες και μουσικές, γέμισε η πλατεία Ανδριάρα το βράδυ της Τετάρτης, στην όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος με την Δημοτική Κοινότητα Πύργου, με τίτλο «Τραγουδώντας στις γειτονιές». Μια πρωτοβουλία της προέδρου της Δ.Κ. Πύργου Νανάς Κρεστενίτη που υλοποιήθηκε με τη στήριξη της δημοτικής αρχής και απόλαυσαν δεκάδες πολίτες οι οποίοι πέρασαν μια δροσερή βραδιά με την «Μουσική παρέα Πύργου», που ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών. Η εκδήλωση αυτή, ήταν η απαρχή μιας σειράς μουσικών δρώμενων με ντόπιους καλλιτέχνες που θα πραγματοποιηθούν σε κάθε γειτονιάς της πόλης και όχι μόνο.

Ένα μουσικό ταξίδι στο παρελθόν που ξύπνησε μνήμες με τους γνωστούς ντόπιους τραγουδιστές Πάνο Γεωργούλη, Μάκη Ρομποτή και Ιωάννα Κουτσογιαννάκη, συνοδευόμενοι από τους  Νίκο Ανδριόπουλο στο μπουζούκι, Γιάννη Σπυρόπουλο στα ντραμς, Διονύσιο Λιβανά στο πιάνο, Γιάννη Δημητρακόπουλο στο μπάσο και Θανάση Καραμπέτσο στα κρουστά. Η μουσική παρέα, παρουσίασε αγαπημένες μελωδίες μεγάλων δημιουργών που έχουν σημαδέψει γενιές και γενιές ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση του προγράμματος είχε ο Στάθης Θεοδόσης που συμμετείχε στο τραγούδι με συνοδεία την κιθάρα του.

Ο Δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής, στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε την ορχήστρα για την υπέροχη βραδιά που τους χάρισε στην πλατεία Τάκη Καζάζη (Ανδριάρα) και δήλωσε απευθυνόμενος στον κόσμο που συμμετείχε, πως η δημοτική αρχή, είναι στη διάθεση όλων των πολιτών προκειμένου να βελτιώνουν την καθημερινότητα τους. «Θέλουμε να προσφέρουμε και να νιώθετε ότι είμαστε δίπλα σας. Θέλουμε τα παράπονα σας, τις υποδείξεις σας για τα «κακώς κείμενα» και την προσφορά σας για να βελτιωνόμαστε ώστε και εμείς να φανούμε αντάξιοι της ψήφου σας. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να κάνουμε τα άλματα που έχει ανάγκη ο τόπος μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot