FOLLOW US: facebook twitter

Η Ώλενα της Ειρήνης…

Ημερομηνία: 11-07-2023 | Συντάκτης:

Γιορτή υποδοχής και φιλοξενίας μαθητών από την Ουκρανία από τον Λαογραφικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ωλένης και την Τ.Κ


Μήνυμα ειρήνης , αγάπης, φιλίας και ελπίδα αισιοδοξίας έστειλαν τα παιδιά της  Τ.Κ Ωλένης και τα παιδιά του Κιέβου στην ολιγόωρη συνάντηση τους  την Κυριακή το απόγευμα στο κέντρο του χωριού. Τα παιδιά του πολέμου φιλοξενεί και φέτος στην στην κατασκήνωση της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας, στην Σκαφιδιά, που διαχειρίζεται ο Σύλλογος Ελληνοουκρανικής Φιλίας.

 Στην Τ.Κ Ωλένης τα παιδάκια απο την Ουκρανία που συνοδεύονταν απο τις δασκάλες του και τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γιώργο Ροδόπουλο, υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της Τ.Κ κ Λύσσανδρος Παπανδρόπουλος, η πρόεδρος του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Ωλένη” κ. Αγγελική Δημητρακάκη και μέλη του Συλλόγου. Οι μαθητές του χωριού μαζί με την δασκάλα τους κ. Φωτεινή Κουκούλη που διοργάνωσαν μια όμορφη εκδήλωση υποδοχής και φιλοξενίας  των συνομηλίκων τους από την Ουκρανία έτσι ώστε να γίνουν μια ομάδα και  να περάσουν μερικές ώρες ξένοιαστες με χορούς και παιχνίδια, σε μια προσπάθεια να προσφέρουν τη συμπαράστασή τους στα νεαρά θύματα του πολέμου. Παράλληλα οι γυναίκες του χωριού και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου ετοίμασαν για όλους ζεστούς λουκουμάδες.

Το Δ.Σ του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Ωλένη”, ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν σε αυτήν την μικρή γιορτή αγάπης και φιλίας των λαών και ευχήθηκαν ειρήνη στην Ουκρανία και σε όλον τον κόσμο. Επίσης ευχαρίστησε ονομαστικά τις κυρίες του Συλλόγου  Αλεξάνδρα Βασιλοπούλου, .Βασιλική Διαμαντοπούλου, Γεωργία Γ.Δημητροπουλου ,Τρισεύγενη Δημητρόπουλου .Σπυρουλα Κακαλή, Φωτεινη Κοντομάρη .Χαρά Γιαννοπούλου και Παναγιώτα Κακαλή για τους λουκουμάδες που ετοίμασαν και πρόσφεραν σε όλους τους παρευρισκόμενους, καθώς και τους χορηγούς για την προμήθεια των υλικών.

Ελένη Παπαδοπούλου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot