FOLLOW US: facebook twitter

Η νέα γενιά στον εκλογικό συνδυασμό του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου

Ημερομηνία: 04-07-2023 | Συντάκτης:

– «Βάζουμε τα θεμέλια για τον Πύργο του μέλλοντος»

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος καλωσόρισε τέσσερις νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους – όλοι εκπρόσωποι της νέας γενιάς – στον εκλογικό του συνδυασμό ενόψει των προσεχών Δημοτικών εκλογών.

Πρόκειται για τους: Θεόδωρο Βλάχο, 32 ετών-ελεύθερος επιχειρηματίας, Δώρα Νικολοπούλου, 24 ετών-ιδιωτική υπάλληλος, απόφοιτη ΙΕΚ Βοηθός Ιατρικών εργαστηρίων, Όλγα Αδαμοπούλου, 23 ετών-ιδιωτική υπάλληλος, απόφοιτη ΤΕΙ Τουριστικών Επαγγελμάτων και Έντισον Τσόγκα, 26 ετών-κομμωτής.

  * Τους νέους υποψηφίους καλωσόρισε στην παράταξή του ο κ. Αντωνακόπουλος και δήλωσε: «Η νέα γενιά έχει αγκαλιάσει τον συνδυασμό μας. Έχουμε ξεκινήσει αυτό το διάστημα με τις πρώτες υποψηφιότητες, ενώ πάνω από το 1/3 του συνδυασμού μας θα είναι εκπρόσωποι της νέας γενιάς. Είναι η γενιά που εργάζεται, σπουδάζει, προσπαθεί, ονειρεύεται και σχεδιάζει έναν Πύργο του μέλλοντος. Γι’ αυτό και συστρατεύονται μαζί μας βλέποντας την συνολική προσπάθεια που έχουμε κάνει κατά τη διάρκεια της θητείας μας. Βάζουμε τα θεμέλια για τον Πύργο του μέλλοντος. Και οι νέοι επιλέγουν τον συνδυασμό μας για να συμμετέχουν και αυτοί στην οικοδόμηση της πόλης, του Δήμου που τους αξίζει».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot