FOLLOW US: facebook twitter

Η μουσική παράσταση «ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ» συνεχίζει το ταξίδι της…

Ημερομηνία: 14-05-2024 | Συντάκτης:

Τα «Χρώματα της Ήλιδας» σε δύο παραστάσεις σε Αμαλιάδα και Γαστούνη

Το μουσικό τους ταξίδι στην μαγεία του κινηματογράφου, συνεχίζουν μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο θέατρο Απόλλων του Πύργου, τα μέλη της δημοφιλούς ορχήστρας «Τα Χρώματα της Ήλιδας», κάνοντας δύο ακόμα στάσεις στην Ηλεία σε Αμαλιάδα και Γαστούνη με την μουσική τους παράσταση «ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ». Έτσι, το Σάββατο 18 Μαίου εμφανίζονται  στον Πολυχώρο Πολιτισμού δήμου Ήλιδας στην Αμαλιάδα και την Κυριακή 19 Μαίου στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο της Γαστούνης, ώρα 21.30.

Τα Χρώματα της Ήλιδας, με μια μουσική παράσταση – έκπληξη, έχουν ετοιμάσει για το κοινό, ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο του Ελληνικού κινηματογράφου,  μέσα από μελωδίες και τραγούδια  που αγαπήσαμε, από σημαντικούς Έλληνες συνθέτες και τραγουδιστές που έχουν σφραγίσει μια ολόκληρη εποχή, περιδιαβαίνοντας σε 4 δεκαετίες από αυτήν του 1950 μέχρι και τη δεκαετία του ’80. Στην παράσταση υπάρχουν και αφηγηματικά και θεατροποιημένα μέρη, από τους ερασιτέχνες ηθοποιούς Παναγιώτα Ιωάννου και Γιάννη Μανώλη.

Οι μουσικοί που συμμετέχουν είναι οι Παύλος Αυγερινόπουλος και Θανάσης Πουλακίδας στα μπουζούκια, ο Νίκος Στεφανίδης στην κιθάρα, Δημήτρης Μαλεβίτης στο μπάσο, Ελένη Τσαντίλη στο βιολοντσέλο, Δημήτρης Πανδής στα τύμπανα. Τραγούδι η Χαρά Σκουλαρίκου, ο Θανάσης Πουλακίδας και ο Γιώργος Γκιντζίρης στο πιάνο. Στους διαλόγους οι ηθοποιοί Παναγιώτα Ιωάννου από την Ομάδα Τέχνης “Δούρειος Ίππος” και ο Γιάννης Μανώλης από τη Θεατρική Ομάδα Πύργου. Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει ο  συνθέτης και μάεστρος Γιώργος Γκιντζίεης.

Προπώληση εισιτηρίων  για τους ενδιαφερόμενους θεατές στον Πύργο στο κατάστημα οπτικών Πανδής και στην Αμαλιάδα και στη Γαστούνη στο κατάστημα Βιβλιοπανόραμα!! Να σημειώσουμε ότι στην πόλη της Αμαλιάδας εμφανίζονται με την ευγενική στήριξη του εκεί Δικηγορικού Συλλόγου της πόλης.

Ελένη Παπαδοπούλου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot