FOLLOW US: facebook twitter

Η (μη) χρησιμότητα των πλέι-οφ!

Ημερομηνία: 29-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κουβέντα για τον αν η διεξαγωγή πλέι-οφ στην Α΄ Κατηγορία είναι χρήσιμη και ωφέλιμη για τις ομάδες και δη για τον πρωταθλητή Ηλείας, ενόψει της συμμετοχής του στα μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, είχαν την Κυριακή ο πρόεδρος του Α.Ο. Ξενοφών, Αντώνης Αραβαντινός και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Άρης Κουλούρης, πριν την απονομή.

Ο πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. ορθώς επεσήμανε στον Άρη Κουλούρη πως τα πλέι-οφ επιφέρουν έξτρα κούραση και τραυματισμούς στις ομάδες και σε καμία περίπτωση δεν βοηθούν ώστε ο πρωταθλητής Ηλείας να πάει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Ο Ξενοφών άλλωστε «πλήρωσε» τα πλέι-οφ με τον τραυματισμό του Μπέριου στον πρώτο τελικό, αλλά και του Διαμαντόπουλου στον πρώτο αγώνα των μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ, ενώ υπήρξαν και άλλοι μυϊκοί τραυματισμοί τελευταία. Η ΕΠΣΗ, ευλόγως, θα πρέπει να δει σοβαρά το θέμα των μπαράζ για την ανάδειξη πρωταθλητή. Η Ηλεία τη νέα σεζόν μετά από πάρα πολλά χρόνια δεν θα έχει εκπρόσωπο σε εθνική κατηγορία.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot