FOLLOW US: facebook twitter

Η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου στον Δήμο Πηνειού – Δωρεάν προληπτική εξέταση

Ημερομηνία: 05-09-2023 | Συντάκτης:

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

-Στις 12-13-14 Σεπτεμβρίου

Με πρωτοβουλία του ενεργού Πολίτη του νομού Ηλείας κ. Νίκου Δημάκη και σε συνεργασία με τον Διευθυντή του Γραφείου του Δημάρχου Πηνειού κ. Γιώργου Καραστέργιου η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, ανταποκρινόμενη σε αίτημά τους, αποστέλλει την Κινητή Μονάδα Μαστογράφου στην Γαστούνη, το Βαρθολομιό και το Τραγανό προσφέροντας στις γυναίκες μια ΔΩΡΕΑΝ πολύτιμη και πολλές φορές σωτήρια για την υγεία τους προληπτική εξέταση.

Η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου θα βρίσκεται στον Δήμο Πηνειού στις 12-13 και 14 Σεπτεμβρίου  2023.

Ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος που στηρίζει ανάλογες πρωτοβουλίες δήλωσε: «Αν αναλογιστούμε ότι στη χώρα μας υπολογίζεται ότι οι γυναίκες που προσβάλλονται από την ασθένεια κάθε χρόνο ξεπερνούν τις 5.000, καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι το έργο της κινητής μονάδας, πόσο σημαντική είναι η πρόληψη».

«Η Ε.Α.Ε. με την κινητή μονάδα μαστογράφου, εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, προσφέρει στην Ελληνίδα γυναίκα το πολύτιμο δώρο της πρόληψης. Ο καρκίνος του μαστού είναι η συχνότερη κακοήθεια που εμφανίζεται στις γυναίκες της χώρας μας και η καλύτερη εξέταση για την έγκαιρη διάγνωση  είναι η μαστογραφία. Ο Δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος στηρίζει ανάλογες πρωτοβουλίες γιατί επίκεντρο στην πολιτική του είναι ο άνθρωπος», δηλώνει ο κ. Γ.  Καραστέργιος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot