FOLLOW US: facebook twitter

Η καλύτερη στιγμή της σχολικής χρονιάς! Η αγορά των σχολικών!

Ημερομηνία: 12-09-2024 | Συντάκτης:

Γράφει η Κική Κολοβέρου

Τα σχολεία μόλις άνοιξαν, και μια από τις καλύτερες στιγμές της έναρξης τους, δεν είναι άλλη από την ώρα της αγοράς των σχολικών ειδών! Τσάντες, πολύχρωμα τετράδια, στυλό, μολύβια, κασετίνες, μπουκάλια για νερό και χίλια άλλα δυο μικρά αλλά αναγκαία πραγματάκια όπως ξύστρες, γόμες, διορθωτικά, θα γεμίσουν τις σχολικές τσάντες των μικρών αλλά και των μεγαλύτερων μαθητών. Ακόμα, σχολικά βοηθήματα και ξενόγλωσσα βιβλία, είναι μερικά από τα απαραίτητα εφόδια κάθε μαθητή και σίγουρα στα Βιβλιοπωλεία της πόλης μπορεί ο κάθε ένας να βρει ότι ακριβώς ζητά!

Μάλιστα φέτος, οι τιμές έχουν διατηρηθεί στα περσινά επίπεδα, με στόχο να μην επιβαρυνθούν ακόμα περισσότερο οι οικογένειες που ήδη λόγω της γενικότερης ακρίβειας αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Έτσι, στα τοπικά βιβλιοπωλεία μπορεί κανείς να βρει τα πάντα για το σχολείο και το φροντιστήριο σε τιμές για όλα τα πορτοφόλια!

Όσον αφορά την κίνηση, αυτή ήδη ξεκίνησε!

Σωτήρης Κορκολής, Βιβλιοπωλείο «ΚΟΡΚΟΛΗΣ»

«Με την έναρξη των σχολείων ξεκίνησε και η αναζήτηση σχολικής τσάντας με τους μικρούς μαθητές να επιλέγουν κυρίως τροχήλατες και πολύχρωμες και τους μεγαλύτερους μονόχρωμες Polo ή αντίστοιχου στυλ. Η ποικιλία που έχουμε είναι μεγάλη και ο κάθε μαθητής μπορεί να βρει ακριβώς αυτό που ψάχνει ενώ όσον αφορά τις τιμές έχουν διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα με πέρυσι. Αυτές τις μέρες άλλωστε, θα δοθούν και οι σχετικές λίστες από τα σχολεία με τα σχολικά που θα πρέπει να περιλαμβάνει η σχολική τσάντα των μαθητών Νηπιαγωγείου και Δημοτικού και μετά ακολουθούν τα σχολικά Γυμνασίου και Λυκείου που αφορούν κυρίως τετράδια σπιράλ και διάφορα στυλό. Ταυτόχρονα όμως, έχουμε και τα ξενόγλωσσα βιβλία καθώς ξεκινούν και τα μαθήματα ξένων γλωσσών και επίσης και τα σχολικά βοηθήματα που επιλέγουν οι γονείς για να στηρίξουν τα παιδιά τους. Εμείς είμαστε πανέτοιμοι να εξυπηρετήσουμε όλες τις σχολικές τους ανάγκες».

Νίκος Ζήρος – Βιβλιοπωλείο «Lexis»

«Η κίνηση έχει ήδη ξεκινήσει και θα κορυφωθεί την επόμενη εβδομάδα. Κατά πρώτον επιλέγουν τη σχολική τσάντα που οι μικρότεροι μαθητές όπως κάθε χρόνο προτιμούν γνωστούς ήρωες ενώ οι μεγαλύτεροι τσάντες πιο απλές και βολικές και μετά τετράδια, μολύβια, στυλό και όλα όσα χρειάζονται. Ακόμα ξενόγλωσσα βιβλία και βοηθήματα και κάθε είδους χαρτικά και είδη ζωγραφικής και κατασκευών. Οι τιμές στο κατάστημα μας, παραμένουν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι και είμαστε έτοιμοι να τους εξυπηρετήσουμε».

Αγαθοκλής Κωτσάκης, «Φωτογνώση»

«Η κίνηση ακόμα είναι στο επίπεδο της εύρεσης της καλύτερης τιμής και ποιότητας και περιμένουμε πως με τις λίστες των σχολείων θα κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες. Όσον αφορά τις τιμές, σε σχέση με πέρυσι, στα περισσότερα είδη έχουν πέσει και κινούνται σε φυσιολογικά επίπεδα. Εύχομαι σε όλους τους μαθητές να έχουν μια καλή και παραγωγική χρονιά».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot