FOLLOW US: facebook twitter

Marietta: Η καλοκαιρινή μας γιορτή!- 35 χρόνια αφιερωμένα στην ποιοτική προσχολική εκπαίδευση!

Ημερομηνία: 27-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Με μια υπέροχη γιορτή γεμάτη εκπλήξεις στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, γιορτάσαμε το βράδυ του Σαββάτου 24 Ιουνίου τη λήξη της σχολικής χρονιάς!Το “Marietta” έλαμψε στη κυριολεξία! Ένας ολόκληρος θαλασσινός βυθός με έργα των παιδιών είχε στηθεί με επίκεντρο ένα από τα όμορφα πευκάκια της πλατείας!

Τα παιδάκια μας με τις δασκάλες τους παρουσίασαν τα καταπληκτικά χορευτικά που είχαν ετοιμάσει με μουσικές εμπνευσμένες από το καλοκαίρι!!!Τα σκηνικά εναλλάσσονταν το ένα μετά το άλλο και η σκηνή γέμισε με ντέφια, κιθάρες, στεφάνια, χρωματιστά πανιά που αναπαριστούσαν τη θάλασσα!

Όπως τόνισε και η κ. Ιωάννα Πανταζοπούλου στον χαιρετισμό της “Το θαύμα του Μarietta κρατά γερά εδώ και 35 χρόνια! Η διαφορά που κάνει το σχολείο μας ένα κορυφαίο φυτώριο ξεχωριστών και ευτυχισμένων παιδιών έγκειται στο μεγάλο μας ατού να ξεκλειδώνουμε την ψυχή τους μέσα από τον βιωματικό τρόπο μάθησης!

Στο “Μarietta” το κάθε παιδί είναι μοναδικό και όλα αξίζουν την ίδια μεγάλη αγκαλιά, και την ίδια απέραντη αγάπη! Για το σχολείο μας τα πάντα είναι η γνώση σε συνδυασμό με την τέχνη!

“Μετά την εκπληκτική γιορτή των παιδιών που καταχειροκροτήθηκαν για το σκέρτσο και το απίστευτο μπρίο τους ακολούθησαν κατασκευές με τα παιδάκια και face painting και φυσικά με εκπληκτική και φαντασμαγορική συναυλία με το αγαπημένο μας συγκρότημα Banda Morena! Καλό καλοκαίρι σε όλους μας!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος