FOLLOW US: facebook twitter

Η ισχύς εν τη ενώσει!

Ημερομηνία: 15-02-2024 | Συντάκτης:

Οι σύλλογοι του Χαβαρίου έκοψαν από κοινού τις πίτες τους με την Τ.Κ στο κατάμεστο από κόσμο Μπεκιάρειο Πνευματικό Κέντρο

Τις πρωτοχρονιάτικες πίτες τους έκοψαν από κοινού σε μια ωραία εκδήλωση σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού την Κυριακή το απόγευμα στο κατάμεστο από κόσμο Μπεκιάρειο Πνευματικό Κέντρο, οι Σύλλογοι Γυναικών Χαβαρίου και ο Πολιτιστικός- Λαογραφικός Σύλλογος «Διόνυσος» Χαβαρίου μαζί με την τοπική κοινότητα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλα τα μέλη των συλλόγων και κάτοικοι του χωριού, ενώ το «παρών» έδωσε σύσσωμη η δημοτική αρχή, και ειδικότερα ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο  επικεφαλής της παράταξης Ήλιδα 36 Ανδρέας Παπαδάκος, οι αντιδήμαρχοι  Γιάννης Αθανασόπουλος, Κώστας Τσεριώνης, Αλέξανδρος Γεωργουλής και ο αντιδήμαρχος Πηνείας Κώστας Αναγνωστόπουλος. Επίσης παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Ηλείου υφ. Πολιτικής Προστασίας Α. Νικολακόπουλου και του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Ν. Κοροβέση.

Τον κόσμο καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συλλόγου «Διόνυσος» Νίκος Γκρίλλας και εν συνεχεία απηύθυναν χαιρετισμό η Χρυσούλα Γκρίλλα από το Σύλλογο Γυναικών και ο πρόεδρος της Τ.Κ Χαβαρίου Δημήτρης Γκρίλλας. Ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος στον δικό του χαιρετισμό συνεχάρη τους Συλλόγους για την δράση τους όπως και τον πρόεδρο της Τ.Κ για το συνεχές ενδιαφέρον του για το χωριό του. 

Επισήμανε ακόμα  ότι η δημοτική αρχή θα βρίσκεται στο πλευρό τους στηρίζοντας τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις των συλλόγων και της κοινότητας  που κρατούν «ζωντανό» το χωριό τονίζοντας ότι ενωμένοι μπορούν να πετύχουν ακόμα περισσότερα πράγματα. Ακολούθως έκοψαν όλοι μαζί και με τον δήμαρχο Ήλιδας τις πίτες και ευχήθηκαν υγεία και δημιουργικότητα. Η βραδιά έκλεισε με τραγούδια από την χορωδία του δήμου Ήλιδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot