FOLLOW US: facebook twitter

Η «Γιορτή του βιβλίου» στην Κουρούτα!

Ημερομηνία: 30-07-2024 | Συντάκτης:

Έως τις 6 Αυγούστου η Έκθεση Βιβλίου του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας

Τις πύλες της άνοιξε η 21η Έκθεση Βιβλίου στην πλατεία της Κουρούτας, που διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία κάθε χρόνο ο Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας με σύνθημα: «Διάβασε ένα βιβλίο… ταξίδεψε… ονειρέψου…».

Η «Γιορτή του Βιβλίου» αποτελεί θεσμό για το Δήμο Ήλιδας, με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης να βάζει κάθε χρόνο τα δυνατά του για την διοργάνωση, σε μια προσπάθεια να φέρει μικρούς και μεγάλους κοντά στο βιβλίο.

Όπως κάθε χρόνο, βιβλιοπωλεία της πόλης φιλοξενούνται στα περίπτερα που έχουν δημιουργηθεί στην πλατεία της Κουρούτας, με μεγάλο αριθμό τίτλων βιβλίων από πολλούς εκδοτικούς οίκους, με βιβλία για όλες τις ηλικίες και όπως είναι αναμενόμενο προσελκύουν το ενδιαφέρον.

Κατά την τελετή των εγκαινίων , ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας, Φώτης Νικολόπουλος, ανέφερε πως η έκθεση αποτελεί θεσμό για την Αμαλιάδα και την Κουρούτα τονίζοντας πως στόχος είναι η των ανθρώπων του νομού με τον μαγικό κόσμο του βιβλίου.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Ήλιδας, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι με την έκθεση βιβλίου η Κουρούτα γίνεται σημείο αναφοράς της Ηλείας κατά το χρονικό διάστημά τέλεσής της και επισήμανε ότι οι δράσεις αυτές αναζωογονούν τον εμπορικό κόσμο και την αγορά του δήμου Ήλιδας.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή έως και τις 6 Αυγούστου και λειτουργεί καθημερινά από τις 20:00 έως τις 24:00.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot