FOLLOW US: facebook twitter

Η γιατρός Γιάννα Σταυροπούλου καταθέτει την προσφορά της στην παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη Ήλιδα Νέα Εποχή

Ημερομηνία: 07-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Με χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λυμπερη να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό Ηλιδα Νέα Εποχή.

Αποτελεί αδιαμφισβητητο γεγονός ότι το αποτύπωμα του Γιάννη Λυμπερη στο Δήμο Ήλιδας διαθέτει μόνο θετικό πρόσημο. Η συμπόρευσή  μου  με έναν αυτοδιοικητικό που έχει αποδείξει στην πράξη την αγάπη του για το Δήμο μας είναι μονόδρομος.

Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Γιάννη Λυμπέρη συστρατεύομαι μαζί του για να υπερασπιστώ και να στηρίξω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις τα συμφέροντα των συνδημοτών μου θέτοντας τον εαυτό μου στην κρίση τους και δεσμευμένη ότι θα εργαστώ με εντιμότητα σεβασμό και αξιοπρέπεια για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας και να ξαναδώσουμε στο Δήμο Ήλίδας την δυναμική, για το μέλλον που του αξίζει. Ένα μέλλον που ως γιατρός τονίζω πως  πρέπει να περιλαμβάνει οπωσδήποτε παροχή  καλύτερων  υγειονομικών   παροχών στο Δήμο μας.

Τιμώντας την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου ο Γιάννης Λυμπέρης αποδέχομαι την πρόσκλησή του και είμαι έτοιμη να δώσουμε μαζί τον καλό αγώνα για τον Δήμο μας

ΓΙΑΝΝΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ιατρός Βιοπαθολόγος

Επιμελήτρια Α. Επιστημονικά υπεύθυνη τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμαλιάδας

Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος