FOLLOW US: facebook twitter

Η Γεωργία Κακαλέτρη πρόεδρος του Δ.Σ Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ημερομηνία: 03-09-2019 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”95919″ img_size=”full”][vc_column_text]Άρωμα γυναίκας θα έχει η θέση  προέδρου στο δημοτικό συμβούλιο Ανδραβίδας- Κυλλήνης, καθώς μετά από πρόταση του δημάρχου Γιάννη Λέντζα, νέα πρόεδρος εξελέγη η Γεωργία Κακαλέτρη η ποια μάλιστα υπερψηφίστηκε ομόφωνα από τις άλλες δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης, του Διονύση Μάλιαρη και του Ναμπίλ Μοράντ. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Δημήτρης Βατσής που προτάθηκε από τον κ. Μάλιαρη και γραμματέας ο Λάμπης Δημόπουλος κατόπιν πρότασης του Ναμπίλ Μοράντ. Και οι δύο επίσης εκλέχθηκαν ομόφωνα.

Ο δήμαρχος Γιάννης Λέντζας στην πρώτη του εμφάνιση στο δημοτικό συμβούλιο Ανδραβίδας- Κυλλήνης, ανέφερε ότι  δεν είναι ώρα για πολλές κουβέντες, η νέα δημοτική αρχή και βεβαίως ο ίδιος ο δήμαρχος αναλαμβάνει αμέσως δουλειά γι αυτό και ορίστηκαν από την ίδια μέρα και οι αντιδήμαρχοι, ο στενός κύκλος των συνεργατών του.  Κάλεσε δε όλους τους δημοτικούς συμβούλους και βεβαίως τους επικεφαλής των παρατάξεων να εργαστούν όλοι μαζί για την πρόοδο και την ανάπτυξη του δήμου και τόνισε ότι το βάρος θα δοθεί στην βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και ο  πολίτης να αγαπήσει το δημαρχείο και να γίνει συμμέτοχος της γενικής προσπάθειας. Τέλος ο κ. Λέντζας υπογράμμισε ότι έλαβαν ως παρακαταθήκη κάποια έργα από την απερχόμενη δημοτική αρχή και θα προσπαθήσουν να τα κάνουν ακόμα περισσότερα, καθώς η κρίση ακόμα είναι εδώ και θα πρέπει να παλέψουν τις οικονομικές δυσκολίες και αυτός είναι ο ρόλος τους.

Τα μέλη των Επιτροπών

Στην Οικονομική Επιτροπή του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης εκλέχθηκαν οι Κώστας Βαρβαρέσος, Παναγιώτης Βαγγελάκος, Αλεξάνδρα Γιαννίτση, Κώστας Χαντζής, Παναγιωτα Χαντζή, Ανδρέας Μίγκος και Βασίλης Τσιρίκος.

Στην Επιτροπή Ποιότητας ζωής εκλέχθηκαν οι Πέτρος Ανυφαντής, Αλεξάνδρα Γιαννίτση,  Διονύσης Κεκάτος, Γεωργία Κακαλέτρη, Νίκος Σίνος, Ανδρέας Κορομηλάς και Αντώνης Σοφιανός.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Proini_05.07.2024-704x1024.jpg

Καιρός Πύργος