FOLLOW US: facebook twitter

Ή φοράμε κράνη ή αφαιρούνται διπλώματα και πινακίδες…

Ημερομηνία: 29-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”95676″ img_size=”full”][vc_column_text]Αντιμέτωποι με σοβαρές επιπτώσεις θα έρθουν από την ερχόμενη εβδομάδα οι δικυκλιστές που θα κυκλοφορούν δίχως να φορούν το κράνος τους. Οι αστυνομικές αρχές της Ηλείας έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για τη σύσταση ειδικών συνεργείων ελέγχου και με την ολοκλήρωση των θερινών αδειών του προσωπικού θα ξεκινήσουν εντατικοί έλεγχοι στους δρόμους.

Τα τροχαία ατυχήματα των τελευταίων ημερών αλλά και η γενικότερη εικόνα που έχουν σχηματίσει οι αρμόδιες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας είναι ότι πάρα πολλοί συμπολίτες μας οδηγούν δίκυκλά και μοτοσικλέτες χωρίς να φορούν κράνος, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια και τη σωματική τους ακεραιότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συνέπειες του νόμου είναι αυστηρές όχι τόσο στο οικονομικό αλλά κυρίως στο ότι θα αφαιρούνται για δύο μήνες το δίπλωμα, η άδεια κυκλοφορία και οι πινακίδες, χωρίς πρόβλεψη επιστροφής σε μικρότερο χρονικό διάστημα από το προβλεπόμενο της ποινής.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, Απόστολος Μαρτζάκλης, δήλωσε στην «Πρωινή»: «Προχωρούμε στην αυστηρή εφαρμογή του Νόμου σύμφωνα και με τις υποδείξεις του υπουργείου. Ήδη συγκροτούνται ειδικά συνεργεία ελέγχου τα οποία καθημερινά θα βρίσκονται στους δρόμους για να διαπιστώνουν πιθανές παραβάσεις. Καλούμε τους συμπολίτες μας δικυκλιστές να συμμορφωθούν άμεσα σε όσα προβλέπει η νομοθεσία, πρωτίστως για το δικό τους καλό και τη διαφύλαξη της σωματικής τους ασφάλειας και ακεραιότητας,διότι δεν θα υπάρξει ανοχή για όσους κυκλοφορούν δίχως να φορούν κράνος».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot