FOLLOW US: facebook twitter

Η ερωτική Νατάσα Θεοδωρίδου αποθεώθηκε στο Φλόκα!

Ημερομηνία: 02-08-2023 | Συντάκτης:

Έδωσε το… σύνθημα και 5,000 άνθρωποι τράβηξαν μαζί της σε όλα μια κόκκινη γραμμή!

Φωτογραφίες: Δημήτρης Παπαϊωάννου


“Τραβάω λοιπόν σ’ όλα μια κόκκινη γραμμή…”  τραγουδούσαν δυνατά με μια φωνή σχεδόν 5000 άνθρωποι, αποθεώνοντας στο θέατρο Φλόκα την ερωτική Νατάσα Θεοδωρίδου, στο διαχρονικό τραγούδι «ύμνος» των…  χωρισμένων, στην μεγάλη συναυλία που έδωσε η δημοφιλής ερμηνεύτρια το βράδυ της Δευτέρας στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας!

Η Νατάσα έχοντας στις αποσκευές τα αμέτρητα αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια της που όλοι αγαπήσαμε, αλλά και το «Χάρτη» της καρδιάς της, την νέα μεγάλη της επιτυχία που ακούγεται πλέον παντού, παρουσίασε για περίπου 2,5 ώρες ένα πλούσιο πρόγραμμα ξεσηκώνοντας το κοινό στο Φλόκα. «Μη γυρίσεις ξανά’, «Άστα όλα κι έλα» , «Παραδόθηκα σε σένα» κ.α  γνωστά ερωτικά τραγούδια  πλημμύρισα το  θέατρο με συναίσθημα και η ίδια γεμάτη ενέργεια και θετική διάθεση μας κάλεσε από την σκηνή σε αυτήν την μοναδική βραδιά να τραγουδήσουμε μαζί της , να χορέψουμε, να συγκινηθούμε και να ερωτευτούμε.

 Το κοινό την ακολούθησε βήμα- βήμα αυτήν την όμορφη καλοκαιρινή νύχτα, όπου στο θέατρο δεν έπεφτε στην κυριολεξία ούτε… καρφίτσα, ο κόσμος είχε κατακλύσει κάθε τετραγωνικό ελεύθερου χώρου, από τα διαζώματα ως τους διαδρόμους , μόνο από τα δέντρα δεν κρεμόταν! Ασύλληπτη η κοσμοπλημμύρα και η ανταπόκριση ανθρώπων κάθε ηλικίας , ειδικά οι νεότεροι είχαν καταλάβει όλο το χώρο μπροστά από τη σκηνή, ενώ τα κινητά πήραν «φωτιά» από τα βίντεο και τις φωτογραφίες. 

Μαζί της το αγαπημένο συγκρότημα Alcatrash που ξέρει να ανεβάζει το κέφι στα ύψη και που με την εμφάνισή τους στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου ερμήνευσαν γνωστές επιτυχίες αλλά και δικά τους τραγούδια στο μεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού στην Αρχαία Ολυμπία.

Η Νατάσα απέδειξε ότι ο έρωτας πάντα θα τραγουδιέται και πάντα θα γεμίζει στάδια και θέατρα!!!

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot