FOLLOW US: facebook twitter

H επιστήμη του espresso στο νέο advanced σεμινάριο των Coffee & Bar Experts, με τον Φώτη Λέφα

Ημερομηνία: 12-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”86529″ img_size=”full”][vc_column_text]Οι Coffee & Bar Experts αγαπούν την λεπτομέρεια και ο espresso είναι φυσικά το αγαπημένο τους θέμα.

Με στόχο την συνέχεια μιας πολύτιμης παράδοσης για την γνώση, διοργάνωσαν ακόμη ένα πρότυπο σεμινάριο level 2 για τους συνεργαζόμενους barista. Επενδύοντας στην πολύ επιτυχημένη συνεργασία τους με τον Φώτη Λέφα, προσέφεραν μια ξεχωριστή εμπειρία στους συμμετέχοντες και ανέλυσαν σε βάθος κάθε χρήσιμη παράμετρο.

Οι  προσκεκλημένοι baristi παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την πλήρη και σαφή παρουσίαση του κ. Λέφα και έλυσαν τις απορίες τους παίρνοντας αναλυτικές πληροφορίες. Την πρώτη ημέρα, μετά από μια σύντομη εισαγωγή, ο παγκοσμίου επιπέδου barista και εκπαιδευτής, μας έβαλε στον μαγικό κόσμο του espresso, και μας μετέδωσε την τεχνογνωσία του.

Με την ιδιαίτερη μεταδοτικότητα του, μας εξήγησε όλα τα συστατικά του espresso, τον τρόπο παρασκευής και επεξεργασίας του αλλά και τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να φτάσει ένα άριστο τελικό προϊόν στα χέρια του καταναλωτή.

Η δεύτερη ημέρα ο Φώτης Λέφας μας άφησε έκπληκτους με τις Latte Art δημιουργίες του. Συνέχισε με ακριβής επεξηγήσεις για τη διαδικασία παραγωγής κρέμας για cappuccino, αλλά και την διαδικασία που απαιτείται για το κάθε σχέδιο ξεχωριστά.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot