FOLLOW US: facebook twitter

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας τιμούν την «Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης» στις 22 Φεβρουαρίου

Ημερομηνία: 11-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”105300″ img_size=”full”][vc_column_text]Με μια  σειρά εκδηλώσεων, με αποκορύφωμα την συνεστίαση που θα γίνει το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο μεζεδοπωλείο ”Τεντζερέδια του Ζαχαρία” γιορτάζουν όλοι οι Πρόσκοποι της Ηλείας την Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης και καλούνται να λάβουν μέρος σε αυτή, οι Παλαιοί Πρόσκοποι, τα μέλη των Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης, οι εν ενεργεία βαθμοφόροι και οι φίλοι του Προσκοπισμού της περιοχής.

Την εκδήλωση οργανώνει η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας.

Στη διάρκεια της συνεστίασης θα βρεθούν όσοι έχουν διατελέσει  Πρόσκοποι, όλων των ηλικιών, οι αρχηγοί τους, βαθμοφόροι, μέλη επιτροπών και φίλοι της Κίνησης που θα απολαύσουν μια όμορφη αποκριάτικη βραδιά.

Την  «Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης» γιορτάζουν οι Πρόσκοποι όλου του κόσμου κάθε χρόνο την 22α Φεβρουαρίου, στη μνήμη των γενεθλίων του ιδρυτή του Προσκοπισμού και είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Φιλία, Ειρήνη και Συναδέλφωση των λαών της γης, όμως πάνω από όλα να θυμηθούν και να επαναβεβαιώσουν, νεώτεροι και παλιοί, την προσφορά τους τον συνάνθρωπο και την κοινωνία. Φέτος μάλιστα συμπίπτει με τον εορτασμό των 110 χρόνων ζωής, δράσης και προσφοράς του Ελληνικού Προσκοπισμού.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος