FOLLOW US: facebook twitter

Η Ελένη Μπαρδούση- Χαβαριώτη από την Πηνεία με τον Γιάννη Λυμπέρη!

Ημερομηνία: 08-08-2023 | Συντάκτης:

Με γυναίκες δραστήριες, που έκαναν την επιλογή να ζήσουν στον τόπο τους, να δημιουργήσουν τις οικογένειές τους, να εργαστούν και να κρατήσουν την ελληνική ύπαιθρο ζωντανή, πλαισιώνεται το ψηφοδέλτιο της παράταξης του Γιάννη Λυμπέρη «ΗΛΙΔΑ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

Σε αυτή την κατηγορία γυναικών ανήκει και η Ελένη Μπαρδούση-Χαβαριώτη, που είναι αγρότισσα, ζει με την οικογένειά της στην Τ.Κ. Κάμπου και θα είναι υποψήφια στην Πηνεία με την παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη.

«Δεν θα πω το κοινότυπο ‘κατεβαίνω στα κοινά για να προσφέρω’. Θα πω ότι αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί το οφείλω στις προηγούμενες γενιές και στις επόμενες γενιές, το οφείλω στα παιδιά μας, τα οποία πρέπει να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να τα κρατήσουμε στον τόπο μας. Η συμβολή του καθενός από εμάς είναι σημαντική και με τον Γιάννη Λυμπέρη, που έχει αποδείξει στην μακρά διαδρομή του ότι έχει όραμα και είναι ο Δήμαρχος των έργων, μπορούμε να κάνουμε περισσότερα για την Πηνεία μας και ευρύτερα για τον Δήμο Ήλιδας» είπε η Ελένη.

«Πέραν των άλλων προκλήσεων, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την πρόκληση που λέγεται ‘ερημοποίηση της υπαίθρου’. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε τους ανθρώπους στα χωριά τους, μέσω στοχευμένων παρεμβάσεων και δίνοντας τα κατάλληλα κίνητρα. Είναι ελπιδοφόρο λοιπόν που άνθρωποι σαν την Ελένη, πιστεύουν σε εμάς, είναι μαζί μας και έχουν την διάθεση να συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση» ανέφερε ο κ. Λυμπέρης καλωσορίζοντας την Ελένη στην παράταξη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot