FOLLOW US: facebook twitter

Η εκδρομή κατέληξε σε τραγωδία!

Ημερομηνία: 20-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

57χρονος από την Γαστούνη νεκρός  σε εξόρμηση στη λίμνη Δόξα

Σε τραγωδία  εξελίχθηκε η εκδρομή μιας παρέας φίλων από την Γαστούνη και την Αμαλιάδα κοντά στη λίμνη Δόξα. Ο 57χρονος  ξενοδοχοϋπάλληλος Γιώργος Μπίλιας από τη Γαστούνη εντοπίστηκε νεκρός τα ξημερώματα του Σαββάτου μέσα στο αυτοκίνητο του  όπου ειχε ξαπλώσει για να διανυκτερεύσει, πιθανότατα από αναθυμιάσεις από γκαζάκι που είχε ανάψει για να ζεσταθεί λόγω της παγωνιάς.

Η παρέα των Ηλείων  που συνήθιζε τέτοιες εξορμήσεις στη φύση με τα αυτοκίνητά τους και να κατασκηνώνει σε διάφορες περιοχές,  οργάνωσε το περασμένο διήμερο ( Παρασκευή και Σάββατο)  αυτήν την εκδρομή  στο  ορεινό χωριό Φενεός Κορινθίας  κοντά στην λίμνη Δόξα.  Ο 57χρονος ξάπλωσε στο αυτοκίνητό του και πιθανότατα άνανε το καμινέτο για να ζεσταθεί, αποκοιμήθηκε και πέθανε από τις αναθυμιάσεις. Το πρωί του Σαββάτου, οι φίλοι του από την υπόλοιπη παρέα εντόπισαν τον Γιώργο Μπίλια μέσα στο τζιπ του χωρίς τις αισθήσεις του, κάλεσαν το ΕΚΑΒ και ειδοποίησαν την αστυνομία που έφτασαν στην περιοχή.  Ο 57χρονος μεταφέρθηκε στο κοντινότερο Κ. Υ Γκούρας, όμως είχε ήδη χάσει τη ζωή του και οι γιατροί εκεί διαπίστωσαν το θάνατό του. Οι αστυνομικές αρχές στην Κορίνθια έχουν διατάξει την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Η  οικογένεια του, η γυναίκα του και το παιδί του βυθίστηκαν στο πενθος, ενώ στο  άκουσμα του τραγικού νέου «πάγωσε» όλη η Γαστούνη, καθώς ο Γιώργος Μπίλιας ήταν γνωστός και αγαπητός.

Η Πρωινή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot