FOLLOW US: facebook twitter

Η Β. Κουρουπά και Μ. Αποστολοπούλου με τον Δ. Κράλλη

Ημερομηνία: 08-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”86083″ img_size=”full”][vc_column_text]Στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Κράλλη, εντάσσεται ως υποψήφια και η Βάσα Κουρουπά.

Το «Πράσινο Κίνημα» και η «Νέα Γενιά Ιδεών» ενώνουμε σήμερα τις δυνάμεις μας με μοναδικό γνώμονα την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Ήλιδας προς όφελος των πολιτών. Βασικός στόχος του προγράμματός μας είναι να διαμορφώσουμε συνθήκες παραγωγικής-τουριστικής ανάπτυξης με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και να συνεισφέρουμε στην  Οικολογική – Πράσινη – Ψηφιακή μεταστροφή του Δήμου. Αξιοποιούμε τις εμπειρίες του «Πράσινου Κινήματος» σε διεθνές επίπεδο, προκειμένου να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας και ταυτόχρονα να εξασφαλίσουμε βιώσιμες συνθήκες διαβίωσης για τις μελλοντικές γενιές.

Και η Μαρία Αποστολοπούλου

Η Μαρία Αποστολοπούλου για την συμπόρευσή της με τον Δ. Κράλλη μεταξύ άλλων τόνισε:

“Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα το αυτοδιοικητικό κάλεσμα του οραματιστή δημάρχου, Δημήτρη Κράλλη, να συμμετέχω στην παράταξη «ΗΛΙΔΑ-ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΙΔΕΩΝ», επιχειρώντας να εκπροσωπήσω τους ανθρώπους της γενιά μου.  Όλοι γνωρίζουμε την απαξίωση και την εγκατάλειψη της Πηνείας από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές. Όλοι γνωρίζουμε τους μύθους των «μεγάλων έργων» που κόστισαν εκατομμύρια ευρώ και σήμερα είναι εκτός λειτουργίας. Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες! Τώρα είναι η ώρα της πράξης!”[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot